Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Το «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας» της ΕΛ.ΑΣ., κάλεσε την περασμένη Πέμπτη (13/7/2017), Ελληνίδα σε ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ …. !!!!!Το «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας» της ΕΛ.ΑΣ., κάλεσε την περασμένη Πέμπτη (13/7/2017), Ελληνίδα σε ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ »ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ»:
ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ »ΜΗΝΥΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΘΥΒΡΙΣΗ»!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ!
ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Πηγή: Εν Τούτω ΝΙΚΑ
Σχόλιο:
Θυμάστε πριν λίγο καιρό (ένα περίπου μήνα) την αποκάλυψη μας για τις ΔΙΩΞΕΙΣ των μελών της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου»; Καλούνταν κι αυτοί μαζικά για «εξηγήσεις», στην Κρατική Ασφάλεια, στο «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας», στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.
Ξέρετε ποιος είναι αναπληρωτής Τμηματάρχης στο «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας» στην Αθήνα; :
Ο ομοφυλόφιλος -κατά δημόσια δήλωση του- αστυνομικός Μιχαήλ Λώλης που πρόσφατα μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (του Δημάρχου κ.Μπουτάρη):
Στην ίδια εκδήλωση (του ΣΥΡΙΖΑ) παρέστη δίπλα στον κ.Λώλη, η Τμηματάρχης του «Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας» Θεσσαλονίκης, αστυνόμος Α’, κ. Κώττη Ελένη (την παρουσίασε -δείτε στο βίντεο- ο ίδιος ο κ.Λώλης). Το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα της εμφανίζεται σε δημοσιεύματα.
Αν προσέξετε τις κλήσεις σε απολογία των μελών της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου, φέρουν την υπογραφή της.
Συνεπώς,
1. όταν Έλληνες ξυλοκοπούνται ΑΝΕΛΕΗΤΑ από αναρχικούς, ακριβώς επειδή είναι Έλληνες, τότε ΔΕΝ επεμβαίνει το «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας». ΔΕΝ είναι «ρατσιστική βία».
2. Όταν ΜΕΣΑ στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αναρχικοί ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ την Θεία Λειτουργία, τραμπουκίζουν πιστούς και πετάνε φυλλάδια, τότε πάλι ΔΕΝ επεμβαίνει το «Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας». ΔΕΝ είναι «ρατσιστική βία».
3. Όταν ένα σωρό ιστοσελίδες βρίζουν και ειρωνεύονται την Ορθόδοξη πίστη μας και Αγίους, τότε ΠΑΛΙ ΔΕΝ είναι ρατσιστική βία.
4. Για τα παραπάνω ΔΕΝ πηγαίνουν να μιλήσουν σε (κομματικές) εκδηλώσεις τα στελέχη των «Τμημάτων Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας». Τα μόνα δικαιώματα που παίρνουν την πρωτοβουλία να προστατεύσουν είναι των ομοφυλόφιλων και του ισλάμ.
Άραγε ποια θα ήταν η αντίδραση αν ένας τμηματάρχης/αναπληρωτής τμηματάρχης της ΕΛ.ΑΣ., πήγαινε να μιλήσει πχ για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της πατρίδος μας, σε κομματική συγκέντρωση πχ «ακροδεξιού» κόμματος, με βάση όσα βλέπει κατά την εκτέλεση της εργασίας του ;
Όταν λοιπόν κατηγορείται το Ισλάμ ως κίνδυνος για τις ελευθερίες στην Ευρώπη,
κάτι που έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ με τις αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις
αλλά και τους χιλιάδες «Ευρωπαίους» (συνήθως παιδιά λαθρομεταναστών) που όταν ενηλικιώνονται πηγαίνουν να πολεμήσουν ως Ισλαμιστές στη Συρία ή και να εκπαιδευτούν ως «βομβιστές αυτοκτονίας»,
τότε καλούνται όσοι γράφουν άρθρα για τον υπαρκτό κίνδυνο Ισλαμοποίησης της Ευρώπης, «για εξηγήσεις» και «βίαιη προσαγωγή» σε περίπτωση «μη συμμόρφωσης»!!
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»