Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Πως γνώριζε για τους 3 τόνους ηρωίνης το 2015 ο Κούγιας;

Πως γνώριζε για τους 3 τόνους ηρωίνης το 2015 ο Κούγιας;
Αμετροεπής, εριστικός, υβριστής, ενίοτε όμως και... αποκαλυπτικός. Ο λόγος για τον -κατά δήλωσή του- «καλύτερο δικηγόρο της Ελλάδας», κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος στο -πρόσφατο- παρελθόν και πριν φυσικά περάσει την πόρτα των...
«Παραπολιτικών» ως «δικηγόρος όλου του ομίλου», είχε επιδοθεί σε μία σειρά συνεντεύξεων και δηλώσεων δια των οποίων επιτίθετο συστηματικά κατά του τότε εχθρού του και σημερινού εργοδότη του. Του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εκτός λοιπόν από τις καταθέσεις και τις συνεντεύξεις που έδινε ο ποινικολόγος κατά το παρελθόν στον ΣΚΑΪ στις οποίες ανέφερε ότι «Από τότε που ο κύριος Μαρινάκης πήρε τις μετοχές του Ολυμπιακού από τον Σωκράτη Κόκκαλη υπάρχει χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», μία συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο του 2015 στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και φέρνει στο φως το zougla.gr, παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εγείρει νέα ερωτήματα.


Ήταν τότε που ο κ. Κούγιας είχε αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζει ρότα και να παίρνει πίσω τα όσα μέχρι τότε υποστήριζε για τον εφοπλιστή. Ο δημοσιογράφος Νίκος Τζαντζαράς θέλησε να θυμίσει στον κ. Κούγια τα όσα έλεγε για τον κ. Μαρινάκη μερικούς μήνες πριν και του έβαλε ένα απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή του. Σε αυτό, ο κ. Κούγιας, αφού έκανε μια αναφορά στα ναρκωτικά αλλά και στο προφίλ των ανθρώπων που τα διακινούν, στη συνέχεια φωτογράφιζε ευθέως τον Βαγγέλη Μαρινάκη και, σε μια αποστροφή του λόγου του, αναφερόταν σε τρεις τόνους ηρωίνης και όχι 2,1 που είχαν βρεθεί στο Noor1. 

Ισχυρισμός εξαιρετικά ενδιαφέρον αφού μέχρι σήμερα η ύπαρξη των τριών τόνων προέκυψε μόνο 
από τις συνεντεύξεις που έδωσε ο Μάκης Γιαννουσάκης στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και κανένας άλλος δεν είχε αναφέρει ότι η ποσότητα των ναρκωτικών ήταν 3 τόνοι και όχι 2,1. Πώς ο δικηγόρος ήταν σε θέση να γνωρίζει την εν λόγω πληροφορία;


 Μεταξύ άλλων, ο κατά δήλωσή του «καλύτερος δικηγόρος της Ελλάδας», ανέφερε στο εν λόγω απόσπασμα ότι «τα ναρκωτικά τα διακινούν ευυπόληπτοι άνθρωποι» προσθέτοντας ότι «οι απλοί εγκληματίες δεν είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τον επιστήμονα, τον δικηγόρο, τον γιατρό και τον επιχειρηματία που έχει διασυνδέσεις με κέντρα αποφάσεων και με κυβερνήσεις. Πριν από λίγο καιρό άκουγες για αυτούς και έλεγες κοίτα ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής και ξαφνικά μαθαίνεις ότι έφερε καράβι με 3 τόνους ηρωίνη και έκανε φιλανθρωπίες στο Κολέγιο Αθηνών. Ο γαμάω προεδράρας με την κυτταρίτιδα στην πλάτη που δεν ξέρει τι είναι να γυμναστείς και να ιδρώσεις και ξαφνικά βρίσκει έναν δημοσιογράφο σε ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι και με 30 νταραβεριτζήδες γύρω-γύρω τον σαπίζει στο ξύλο. Η αντρούκλα αυτή».

Παρόλα αυτά ο κ. Κούγιας δεν δυσκολεύθηκε να κάνει άλλη μία κωλοτούμπα. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιους εννοούσε τότε, ο δικηγόρος υποστήριξε ότι όσον αφορά στο περιστατικό στο Χαλάνδρι εννοούσε τον κ. Μαρινάκη, αναφορικά με τα ναρκωτικά όμως, ισχυρίστηκε ότι δεν αναφερόταν στον εφοπλιστή αλλά στους Ελευθέριο Κονδυλιό και Παναγιώτη Χαϊκάλη. Με τη διαφορά όμως ότι οι συγκεκριμένοι είχαν κατηγορηθεί για τη μεταφορά τεσσάρων τόνων κοκαΐνης και όχι τριών τόνων ηρωίνης. 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Πως είναι δυνατόν λοιπόν ο εφοπλιστής Μαρινάκης να προσλαμβάνει τον κ. Κούγια μετά από τέτοιους χαρακτηρισμούς και να τον διορίζει δικηγόρο του ομίλου; Ποιες πιέσεις ασκήθηκαν; Τι είδους συμφωνίες έκλεισαν και πώς μπορεί να προκύψει μια τέτοια συνεργασία μεταξύ αξιοπρεπών ανθρώπων; 

Είναι ερωτήματα που οφείλουν να απαντηθούν ή από την επιστήμη της ψυχιατρικής ή από τη Δικαιοσύνη.