Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ολόκληρη η πρόταση εξεταστικής υπέρ των ναρκεμπόρων- Ποιός κατάπιε 3 τόνους ηρωίνη και το NOOR1;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για ηρωίνη και το NOOR 1


Η πιο μαύρη ημέρα για την μεταπολίτευση εκτυλίχθηκε σήμερα. Η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε πρόταση για εξεταστική, όχι για το NOOR1 όπως ψευδώς αναγράφουν τα ΜΜ»Ε» αλλά για την συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον Γιαννουσάκη! ...

Δείτε ολόκληρη την πρόταση και θα διαπιστώσετε ότι δεν αναγράφεται πουθενά η λέξη «ηρωίνη» αλλά ούτε το όνομα του πλοίου! 

Σε μία κατάθεση 4 σελίδων, το NOOR1 αναφέρεται μόλις μία φορά για να διευκρινήσει ποιός είναι ο Γιαννουσάκης.

Ενώ εμετική είναι η στοχοποίηση της εισαγγελέως και του ανακριτικού υπαλλήλου, παρά την απόφαση κόλαφο της Ελληνικής δικαιοσύνης υπέρ της εισαγγελέως αργά χθες το απόγευμα από τρεις δικαστές και έναν εισαγγελέα. Προφανώς ο χορηγός που τους υπαγόρευσε την πρόταση της εξεταστικής, είχε στείλει το κείμενο από εχθές και δεν πρόλαβαν να το αλλάξουν.

Είναι βέβαιον λοιπόν ότι όλοι αυτοί θα απασχολήσουν την πραγματική εξεταστική που θα γίνει για το σκάνδαλο NOOR1 και τις διασυνδέσεις ντόπιων της πολιτικής και οικονομικής ελιτ με το τουρκικό παρακράτος, μετά την ολοκλήρωση της διερεύνησης της υπόθεσης από την ελληνική δικαιοσύνη.