Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Είπαν …(νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ)ομοφυλόφιλους το 30% (!!!!!!!!) των Ενόπλων Δυνάμεων και 1 στους 5 αστυνομικούς ! ! !

Θ Ρ Α Σ Ο Σ ! ΝΤΡΟΠΗ! Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Είπαν …ομοφυλόφιλους το 30% (!!!!!!!!) των Ενόπλων Δυνάμεων και 1 στους 5 αστυνομικούς ! ! !
(ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ; ΠΟΣΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΑ «ΣΤΗΣΟΥΝ» ΑΚΟΜΑ;)...

Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Σεβόμαστε και κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα όλων – Έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες», για την οποία σας είχαμε ενημερώσει, αναδείχθηκαν πολλά θέματα.

Σε αυτό που θα σταθούμε περισσότερο είναι σε αυτό που ανέδειξε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Λώλης, ο οποίος πήρε τον λόγο και ανέφερε, πως σύμφωνα με «εκτιμήσεις» (ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ; ΠΟΙΟΣ φορέας ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ;), στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας των 45.000 αστυνομικών, υπάρχουν …9.000 ΛΟΑΤ άτομα (!!!!!!!!!!) τα οποία «φοβούνται και κρύβονται».
Δηλαδή, πως 1 στους 5 αστυνομικούς είναι …γκέϊ, ή ‘τρανσέξουαλ’, ενώ αφέθηκε να εννοηθεί πως το ίδιο συμβαίνει με το …30% των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!!! (ΕΛΕΟΣ! Η …»ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» εκεί στον ‘τσίριζα’ – για νά μήν πούμε κάτι άλλο – ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;)
Εν συνεχεία μιλώντας ως μέλος των ΛΟΑΤ αστυνομικών Ευρώπης, είπε πως επιδιώκουν να φέρουν στο προσκήνιο μια δικαιωματική αστυνομία. Στόχος είναι η μείωση της εγκληματικότητος, όχι μόνο με την καταστολή, αλλά και με την προστασία των δικαιωμάτων, τόνισε ο Μιχάλης Λώλης, ο οποίος ζήτησε να δοθεί δυνατότητα στους ομοφυλόφιλους να …πλησιάσουν την αστυνομία.
Μας λένε λοιπόν πως, σύμφωνα με κάποιες (;) εκτιμήσεις από Αμερική και Βρετανία, το 30% στις ένοπλες δυνάμεις είναι ομοφυλόφιλοι και επίσης ένας στους πέντε αστυνομικούς!
Δείτε από το 6.52’ λεπτό:
(Στήν φωτογραφία ανωτέρω που έχει το ‘βίντεο’, η κυρία που είναι πρώτη δεξιά, με το κόκκινο φόρεμα, είναι η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ.Γιαννακάκη, του κυρ Φανούρη Κουβέλη και μόνιμη «συναγωνίστρια» της Μαρίας Ρεπούση, στο ίδιο κόμμα…)
Ο Βαγγέλης Χαλκιάς, από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μεταξύ άλλων σε σχέση με τον θέμα των ΛΟΑΤ: «Η νεολαία απαιτεί (;) να γίνουν ακόμη περισσότερα (βήματα) αλλά και η νεολαία από την πλευρά της οφείλει να προετοιμάσει το έδαφος».
Στην συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι από την Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης, την Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, το ‘Thessaloniki Pride’ και το ‘Thessaloniki Rainbow Youth’.
Επιπλέον υπογραμμίστηκε η ανάγκη, για περαιτέρω δράσεις στον τομέα της εκπαιδεύσεως (;) αλλά και της ενημερώσεως…