Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Το ξέσπασμα του μακροχρόνια άνεργου...Στην παγίδα των τεκμηρίων έπεσε μακροχρόνια άνεργος στην Κρήτη, ο οποίος καλείται να πληρώσει περίπου 4.470 ευρώ για εισόδημα μόλις 24 λεπτών από τραπεζικούς τόκους.ΒΙΝΤΕΟ

Στην παγίδα των τεκμηρίων έπεσε μακροχρόνια άνεργος στην Κρήτη, ο οποίος καλείται να πληρώσει περίπου 4.470 ευρώ για εισόδημα μόλις 24 λεπτών από τραπεζικούς τόκους.

Ο μακροχρόνια άνεργος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη φορολογική αυτή τρέλα λέγοντας: «Είμαι άνεργος από το 2010. Είχα μία μικρή επιχείρηση, την οποία την έκλεισα λόγω δυσχερειών».
«Επειδή είχα 150 ευρώ στο λογαριασμό μου και είχα τόκο 0,25 λεπτά με έχουν φορολογήσει με 4.500 ευρώ», συμπλήρωσε και παραδέχθηκε ότι η φορολογική τρέλα που υπάρχει στην Ελλάδα τον οδηγεί στα όρια της παράκρουσης.
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τρελαθώ ή αν ζω το θέατρο του παραλόγου ή ζουν σε θέατρο του παραλόγου οι κύριοι. Οι εκάστοτε κύριοι και οι κυβερνώντες, οι οποίοι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα υπουργεία», επισήμανε και πρόσθεσε: «Εγώ αδυνατώ να πληρώσω αυτά τα λεφτά, πιστέψτε με».