Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

BINTEO…. Συνδικαλιστές ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ διαμαρτύρονται… ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΣ την είσοδο της ΓΑΔΑ!


Έναν πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο βρήκαν σήμερα οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της ΠΟΑΣΥ για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες τους: Πήγαν οι ίδιοι με σκούπες και φαράσια και καθάρισαν την ΓΑΔΑ!

Όπως καταγγέλλουν από την 1/1/2016 και επί ενάμιση χρόνο τώρα βρίσκονται χωρίς προσωπικό για την καθαριότητα στα αστυνομικά τμήματα και όλες τις υπηρεσίες της χώρας. Αν και έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός αρκετές φορές, αυτός κηρύσσεται άγονος και δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία εξέλιξη.
Η κατάσταση, λένε, έχει φτάσει στο απροχώρητο και ζητούν λύση εδώ και τώρα. Προειδοποιούν ότι οι κινητοποιήσεις τους θα ενταθούν, ενώ σήμερα προτίθενται να μπουν και να καθαρίσουν με αυτόν τον τρόπο τα γραφεία της ΓΑΔΑ και με απορριμματοφόρα που έχουν καλέσει να μεταφέρουν τα σκουπίδια του κτηρίου.
σσΚ: ...γιατί  υπάρχει προσωπικό για τα τμήματα...
Αλλά μιας και σκοπεύουν να καθαρίσουν όλο το κτήριο ας μαζέψουν και όλα τα σκουπίδια...