Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚΑΡΕΙ…«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ…» BINTEO


«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ…»
Η κρίση που παρατηρείται παγκόσμια εντάσσεται στο θέμα της παγκοσμιοποίησης με περισσότερους από δύο παίκτες και στόχο την συγκέντρωση του κεφαλαίου στα χέρια των λίγων .

Αυτό που σήμερα παίζεται στη Διεθνή σκακιέρα είναι μια καπιταλιστική βαρβαρότητα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται.
Το παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο Διδάκτωρ οικονομικών επιστημών και συγγραφέας Κώστας Λάμπος.
Η αποκάλυψη που σόκαρε από τον Κο Λάμπο ήταν για το υδρογόνο το οποίο χαρακτήρισε ως ενεργειακή επανάσταση του μέλλοντος που όπως είπε ο καθένας μας θα μπορούσε να παράγει και γιαυτό το λόγο το μεγάλο κεφάλαιο επιχειρεί ήδη μέσω νόμων να ελέγξει τη διαχείριση του νερού ακόμα και της οικιακής χρήσης αφού το νερό είναι βασικό συστατικό για την παραγωγή υδρογόνου.