Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

«ΣΚΟΥΡΙΕΣ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ»


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ:
– 300 Μέλη της Βουλής των Ελλήνων
– Ιερές Μητροπόλεις Κεντρικής Μακεδονίας
– Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας
– Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας
– Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
– Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

– Πολίτες Κεντρικής Μακεδονίας
– Έλληνες διασποράς

«ΣΚΟΥΡΙΕΣ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ»
Μετά την υποθετική και μη εφαρμόσιμη παγκοσμίως μέθοδο flash smelting (ακαριαία τήξη) σε περιοχές όπου το συμπύκνωμα εμπεριέχει αρσενικό 9% (περίπτωση Χαλκιδικής), όπως προέκυψε από την 29 σέλιδη μελέτη του ΥΠ.Α.ΠΕ.Ν με την οποία η Εταιρία ξεγέλασε Ελληνικό Δημόσιο και Δικαιοσύνη, έρχεται η επιστήμη της σεισμολογίας δια των επισήμων εκπροσώπων της να αποδείξει την μέγιστη επικινδυνότητα της δραστηριότητας της Ελληνικός Χρυσός στην Κεντρική Μακεδονία.
Ο καθηγητής Γεωφυσικής Κωνσταντίνος Παπαζάχος αναφέρει στο παρακάτω βίντεο μεταξύ των άλλων:
«Αδυνατώ να σκεφτώ πώς κάποιος μπορεί να προγραμματίζει την κατασκευή τέτοιων μεγάλων κατασκευών, φαραωνικών σε κάποιες περιπτώσεις, πάνω σε ένα ενεργό ρήγμα το οποίο σε ιστορικούς χρόνους έχει δώσει τόσο μεγάλες κινήσεις… Τα φράγματα αυτά αποκλείεται να αντέξουν τα χτυπήματα ενός πολύ ισχυρού σεισμού»,
«… θα επηρεάσει το οικοσύστημα όχι μόνο της στενής περιοχής της ΒΑ Χαλκιδικής αλλά ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας και σίγουρα το θαλάσσιο οικοσύστημα του Β. Αιγαίου…»
Ο Δρ. Λεκίδης Διευθυντής Ερευνών, ΙΤΣΑΚ, ΟΑΣΠ Μακεδονίας, στο 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο μεταξύ άλλων αναφέρει :
«Σε ένα έργο που χρησιμοποιείται πχ σκυρόδεμα δίνουμε προδιαγραφές αντοχής, πχ 70 ετών. Στα συγκεκριμένα φράγματα των 150 μέτρων, η Εταιρία τι προδιαγραφές αντοχής έδωσε; …. Εμείς θέλουμε αντοχές 3,4,5 αιώνων διότι εκεί θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει η ζωή».
«Τα φράγματα αυτά μόνο με τους συνεχόμενους τοπικούς μικρούς σεισμούς, ως σεισμογενής περιοχή, θα συνεχίζουν μόνιμα να … χορεύουν, το έχετε λάβει αυτό υπ’ όψιν;»
«… Όλα αυτά είναι θέμα ενημέρωσης της πολιτικής προστασίας. Την ενημερώσατε;»
Ενημερωθείτε….. Προστατέψτε τις ζωές των παιδιών μας!
Προωθείστε το …
Μέλη επικοινωνίας της
ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
Αλούρδας Ιωάννης
Σωτηρίου Κωνσταντίνος
Τσουκαλάς Ανδρέας