Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

«Χοντραίνει» το παιχνίδι ο ΓΓ του ΟΗΕ με Τσίπρα-Γιλντιρίμ


ΚΡΑΝΣ ΜΟΝΤΑΝΑ – Τον Τσίπρα και τον Γιλντιρίμ θέλει στην Ελβετία ο Γκουτέρες: Το πόκερ του Γ.Γ. ΟΗΕ για την Κύπρο


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Χοντραίνει το παιγνίδι για την Κύπρο και την επίλυση του προβλήματος της, μετά το διέξοδο στο αδιέξοδο που διαφαίνεται αμυδρά στον ορίζοντα, λόγω των απανωτών παρεμβάσεων του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.
Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού αποκάλυψε τι μύχιες σκέψεις του για εμπλοκή των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Τουρκίας στο Κυπριακό, καθώς θεωρεί πως μόνο με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα και του Μπιναλί Γιλντιρίμ, θα μπορούσε να ληφθούν οι οδυνηρές αποφάσεις για τον απαιτούμενο πικρό συμβιβασμό που απαιτείται για να οδηγηθεί το Κυπριακό σε λύση.
Τις σκέψεις του κ. Γκουτέρες γνωρίζουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, και οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας, Νίκος Κοτζιάς και Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Είναι φανερό ότι ο τελευταίος δεν δύναται να λάβει τις απαιτούμενες αποφάσεις, καθώς φοβάται ότι θα χρεωθεί τυχόν υποχωρήσεις στο διαπραγματευτικό τραπέζι.
Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, και στην Αθήνα και στην Άγκυρα θεωρούν ότι είναι πρόωρη η ανάμειξη των πρωθυπουργών των δύο χωρών, καθώς οι διαφορές είναι μεγάλες και σε μερικές περιπτώσεις αξεπέραστες.
Η Τουρκία αρνείται να αποδεχθεί την αποχώρηση των κατοχικών της στρατευμάτων, την κατάργηση των εγγυήσεων και των επεμβατικών δικαιωμάτων. Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα δεν αποδέχεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες την παραμονή των ξένων στρατευμάτων και την διατήρηση των δικαιωμάτων επέμβαση που προκάλεσαν την κυπριακή τραγωδία.
Επίσης η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει τη συνέχιση των εγγυήσεων, τις οποίες χαρακτηρίζει αναχρονιστικές, και δεν αρμόζουν για μία χώρα μέλος των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
mignatiou.com