Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Τουρκία Νέο κρούσμα δηλητηρίασης θέρισε ολόκληρο στρατόπεδο


Νέο κρούσμα δηλητηρίασης θέρισε τουρκικό στρατόπεδο νοτιοδυτικά της Μαρμαρίδας. 87 στρατιώτες οδηγήθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην πόλη Μόυγλα, στις 29 Ιουνίου 2017...

Τρεις στρατιώτες είναι ακόμα σε σοβαρή κατάσταση χωρίς ωστόσο να κινδυνέυει η ζωή του σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Doğan ενώ οι υπόλοιποι 84 πήραν εξιτήριο.
Διενεργούνται έλεγχοι στα τρόφιμα τα οποία κατανάλωσαν οι στρατιώτες σύμφωνα με την hurriyetdailynews.com τα οποία παρασκευάστηκαν μέσα στο στρατόπεδο.
Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα δηλητηρίασης στον τουρκικό στρατό δεν είναι νεό φαινόμενο καθώς πολύ πρόσφατα εντερική λοίμωξη »εξουδετέρωσε» ολόκληρη πάλι τουρκική ταξιαρχία .