Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΝΥΧΤΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ» ΤΟ …ΘΑΨΙΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!! ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΜΠΑΑΑΑ…. Α Θ Ο Ρ Υ Β Α… Υ Π Ο Υ Λ Α… Δ Ο Λ Ι Α…

ΝΥΧΤΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ» ΤΟ …ΘΑΨΙΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!! ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΜΠΑΑΑΑ….
Α Θ Ο Ρ Υ Β Α…
Υ Π Ο Υ Λ Α…
Δ Ο Λ Ι Α…
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΑ ‘ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ’…

ΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ;;;

(ΠΙ-ΣΩ-ΠΛΑ-ΤΑ!)
Με…μεταμεσονύχτια ψηφοφορία («κλασσικές» παλαιοκομματικές ΠΑΜΠΟΝΗΡΕΣ μεθοδεύσεις, όταν ΟΛΟΙ απουσιάζουν στα μπάνια!) στην Βουλή αποφασίστηκε η ο ρ ι σ τ ι κ ή ΠΑΡΑΜΟΝΗ (!!!) των μεταναστών και των προσφύγων στην Ελλάδα και μάλιστα με την καθολική ψήφο ΟΛΩΝ των (ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΩΝ!) κομμάτων της αντιπολιτεύσεως!
Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, (ποιός άλλος;) συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» με σκοπό την εξέταση των απορριφθέντων αιτημάτων ασύλου. Την τροπολογία υπερψήφισαν ακόμα και τα «συντηρητικά» (λέμε τώρα…) κόμματα του Κοινοβουλίου, όπως οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ.
(ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΔΙΕΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;
ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ;
ΡΩΤΟΥΝ;
ΞΕΡΟΥΝ;
Ή ΘΑ …ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ;
ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΝΗΜΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΟΥ …ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ!)
Μέχρι χθες, ο νόμος όριζε, πως όποιος παράνομος αλλοδαπός καταθέσει αίτηση ασύλου, παραμένει στην χώρα, έως ότου εξεταστεί η αίτησή του.
Τώρα με την νέα τροπολογία, ο χρόνος που μεσολαβεί από την κατάθεση της αιτήσεως μέχρι την απόφαση δ ι π λ α σ ι ά ζ ε τ α ι (!) έτσι ώστε οι όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί να παραμείνουν στην χώρα για ΠΑΝΤΑ, αφού μέχρι στιγμής, ο μέσος χρόνος εξετάσεως ασύλου ξεπερνά τους 8 μήνες.
Πιο συγκεκριμένα, οι «ανεξάρτητες επιστροπές» που συστήνει ο Μουζάλας, όχι μόνο δ ι π λ α σ ι ά ζ ο υ ν τον χρόνο παραμονής του παράνομου αλλοδαπού, αλλά και μεταφέρουν λειτουργίες του κράτους στις ΜΚΟ και τον ΟΗΕ, αφού ένα εκ των μελών της επιτροπής ορίζεται από την Ύπατη Αρμοστεία!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΤΩΡΑ ΕΔΩ!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!
Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς ψηφοφορίας της εν λόγω επιτροπής, εάν δηλαδή η παραμονή ενός αλλοδαπού, κρίνεται σε καθεστώς ομοφωνίας, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο, ότι πλέον το ελληνικό κράτος έχει απωλέσει τον έλεγχο των μεταναστών και τυπικά δεν θα έχει κανένα ρόλο στην απόφαση παραμονής, ή όχι ενός αλλοδαπού.
Με αυτή την «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ» & ΔΟΛΙΟΤΑΤΗ έως εκεί που δέν παίρνει τροπολογία, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, το (1.000% ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ!) σχέδιο ‘γκετοποιήσεως’ της Ελλάδος και της μετατροπής της, σε ΘΛΙΒΕΡΟ, ΑΠΕΡΑΝΤΟ και ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ στρατόπεδο λαθρομεταναστών, προφανώς-προφανέστατα με τις «ευλογίες» της Ε.Ε.
(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!
ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ‘ΚΑΝΟΝΑ’, ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΥ -ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΩΜΕΝΟΥ – ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΗΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ», ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ….
ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΚΑΘΟΛΙΚΟ & ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ … Υ Π Ν Ο