Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Αυτοί ψήφισαν ΥΠΕΡ του… κουκουλώματος για τον Παπαντωνίου


Ένα ακόμα κοινοβουλευτικό παράδοξο απέκτησε ως «αρνητικό παράσημο» η Βουλή καθώς για πρώτη φορά και με συντριπτική πλειοψηφία ενέκρινε πόρισμα προανακριτικής επιτροπής που προτείνει να μην ασκηθεί δίωξη σε πρώην υπουργό...

Πρόκειται για το πόρισμα που αφορά τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου που προέκυψε μετά από σχεδόν τρίμηνες εργασίες – φιάσκο, καθώς εξ αρχής τόσο η ΝΔ όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είχαν επισημάνει προς την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την αναρμοδιότητα της Βουλής να ερευνήσει το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Τελικά, οι κυβερνητικοί βουλευτές που μετείχαν στην προανακριτική επιτροπή κατέληξαν σε πόρισμα που εισηγήθηκε στην Ολομέλεια τα εξής:
-να μην ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου για το αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου με τις επιβαρυντικές περιπτώσεις του άρθρου 1 της παρ. 1 του Ν. 1608/1950, το οποίο φέρεται να τέλεσε από τον Οκτώβριο 2001 έως το Μάρτιο 2004 λόγω εξάλειψης του αξιόποινου (σ.σ. λόγω παραγραφής).
-να μην ασκηθεί δίωξη και να παραπεμφθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οι 6 υποθέσεις και οι σχετικές ποινικές δικογραφίες για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, το οποίο φέρεται να τέλεσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, δεδομένου ότι η Βουλή δεν έχει αρμοδιότητα να ασκήσει εναντίον του ποινική δίωξη για το αδίκημα αυτό».
Υπερ των παραπάνω, δηλαδή υπερ της μη άσκησης δίωξης για το αδίκημα της απιστίας λόγω παραγραφής ψήφισαν 205 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Δημ. Συμπαράταξη και Ενωση Κεντρώων, 
....κατά και άρα υπερ της άσκησης δίωξης 27 βουλευτές από Ποτάμι και Χρυσή Αυγη.
Επίσης, κατά της δίωξης του κ. Παπαντωνίου από την Βουλή για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος ψήφισαν 202 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Δημ. Συμπαράταξη και Ενωση Κεντρώων και 
...υπερ της δίωξης 32 βουλευτές από Ποτάμι και Χρυσή Αυγή.
Η απόφαση της Βουλής δεν θέτει στο αρχείο την υπόθεση του κ. Παπαντωνίου καθώς οι τακτική δικαιοσύνη θα συνεχίσει την έρευνα για τις ύποπτες διαδρομές παράνομου χρήματος που ενδεχομένως συνδέεται με εξοπλιστικά προγράμματα και στοιχειοθετεί διαρκές χρονικά έγκλημα.