Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Πονηριές από Ζάεφ: Ζήτησε από την Αυστραλία να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”

Ναι μεν είναι οπωσδήποτε μετριοπαθής ο Ζόραν Ζάεφ σε σχέση με τον έξαλλο Νίκολα Γκρουέφσκι, αλλά δεν παίζει “καθαρά” και αυτό θα το βρει μπροστά του.
Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων συναντήθηκε την Τρίτη με την υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στο κρατίδιο...
Ο Ζόραν Ζάεφ, που υποτίθεται ότι σκοπεύει να αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για την ονομασία του κρατιδίου του, απηύθυνε έκκληση στην υπουργό Μπίσοπ να εξετάσει η αυστραλιανή κυβέρνηση, για μία ακόμα φορά, τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας” με τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ζήτησε από την Αυστραλία να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”.
Αυτές οι πονηριές φυσικά και δεν περνάνε απαρατήρητες από την Αθήνα, αλλά ούτε και από τα λόμπι της ελληνικής διασποράς στην Αυστραλία.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι Σκοπιανοί υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους. Θεωρούν ότι είναι αναγκαίοι στο ΝΑΤΟ και “παραβλέπουν” ότι συνορεύουν με Αλβανία, Ελλάδα και Βουλγαρία που είναι ήδη μέλη του ΝΑΤΟ, με την Ελλάδα να είναι η μόνη πραγματική ΝΑΤΟϊκή χώρα, διότι είναι η μόνη που έχει πραγματικό στρατό που έχει κοστίσει δεκάδες δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογουμένους.
Το ΝΑΤΟ, ας το έχουν αυτό υπόψιν τους τα Σκόπια, δεν θα ασχοληθεί και πολύ. Με ένα διαμελισμό του κρατιδίου πάλι ΝΑΤΟ θα είναι. Εάν οι Σκοπιανοί για κάποιο λόγο πρέπει να “υπάρχουν”, αυτό θα είναι εφικτό μόνο με τους όρους της Ελλάδας. Όχι ενός ανύπαρκτου έθνους που καπηλεύεται ιστορία και σύμβολα άλλων για να αποκτήσει ταυτότητα.
tribune.gr