Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


Με την αποκρουστική εικόνα του Θερμαϊκού που ήταν γεμάτος με φυτοπλαγκτόν και μπλε μέδουσες ξύπνησαν οι Θεσσαλονικείς.
Όπως είπε  ο καθηγητής Χημείας Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, Κ. Φυτιανός, το σταχτί φυτοπλαγκτόν που έκανε την επανεμφάνισή του στον Θερμαϊκό επηρεάζεται από τις...
καιρικές συνθήκες και τις αλλαγές που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό. Το χρώμα του μάλιστα αλλάζει και εξαρτάται κάθε φορά από το είδος του. Μπορεί να είναι γαλαζοπράσινο, κόκκινο, καφέ.
Αυτή τη φορά ο ίδιος εκτιμά ότι πιθανόν έπαιξαν ρόλο οι τελευταίες βροχές ενώ προειδοποίησε ότι ίσως την επόμενη εβδομάδα που οι θερμοκρασίες θα είναι πιο υψηλές το φαινόμενο να γίνει εντονότερο. «Το αποχετευτικό σύστημα της πόλης είναι παντορροϊκό που σημαίνει ότι μαζί με τα απόβλητα οδηγούνται σε αυτό και τα νερά της βροχής. Συνεπώς όποτε πέφτουν μεγάλες ποσότητες νερού της βροχής, για να μην υπάρξει βλάβη, ανοίγουν τα φρεάτια υπερχείλισης, οπότε το νερό καταλήγει στον Θερμαϊκό μαζί με τα ακαθάριστα λύματα» ανέφερε και διευκρίνισε ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και μόνο στο κέντρο της πόλης», είπε ο κ. Φυτιανός.
Σαν να μην έφτανε δε το φυτοπλαγκτόν, την εμφάνισή τους στην πρώτη προβλήτα έκαναν και μπλε μέδουσες, που θεωρούνται επικίνδυνες.