Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι ! Χ λ ε υ ά ζ ο υ ν τους πιστούς, που πήγαν να π ρ ο σ κ υ ν ή σ ο υ ν στον ΤΑΦΟ του Αγίου Παϊσίου !!!( Γιατί δεν διακωμωδούν με την ΙΔΙΑ ΟΡΜΗ και π ά θ ο ς τους μουσουλμάνους μουλάδες, ή τους εβραίους ραββίνους;;; Έχετε άντερα ρέ; Πείτε μας λοιπόν το γιατί…)

Χ λ ε υ ά ζ ο υ ν τους πιστούς, που πήγαν να π ρ ο σ κ υ ν ή σ ο υ ν στον ΤΑΦΟ του Αγίου Παϊσίου !!!
Χλεύαζαν τους πιστούς μέσω διαδικτύου….

Η ελληνική κοινωνία χειμάζεται από μια οικονομική κρίση διαρκείας, όμως αυτή δεν αποτελεί την πρωτεύουσα αιτία του προβλήματός της, αλλά η ηθική και αξιακή παρακμή στην οποία έχει υποπέσει.
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα αυτής της παρακμής, είναι ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ χλευασμός, που υπέστησαν οι πιστοί που πήγαν να προσκυνήσουν στον τάφο του Αγίου Παϊσίου.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο την παραμονή, αλλά και ανήμερα της 12ης Ιουλίου, ημέρα μνήμης της κοιμήσεως του Αγίου Παϊσίου, έτσι και εφέτος πλήθος πιστών επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης για να προσκυνήσει τον τάφο του Αγίου Παϊσίου.
Ήταν, μάλιστα, τέτοιο το πλήθος των προσκυνητών που, όπως φάνηκε και από φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, έπρεπε να περιμένουν με υπομονή στις ουρές που σχηματίστηκαν.
Η πίστη τους, όμως, και σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘thestival.gr’, έτυχε αντικείμενο χλευασμού από αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτυώσεως οι οποίοι, μάλιστα, τους χρέωναν ακόμη και την πολιτική κατάντια της χώρας.
Παράλληλα, προχώρησαν σε π ρ ο σ β λ η τ ι κ ο ύ ς και χ υ δ α ί ο υ ς σχολιασμούς, όπως ότι οι ευλαβείς προσκυνητές έχουν χαμηλή νοημοσύνη και ότι το 2017 είναι …παρανοϊκό να στήνεσαι σε ουρές για να προσκυνήσεις τον τάφο κάποιου!
Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί, συνέχισαν αναρωτώμενοι «Ποιος και με ποιο δικαίωμα τον ανακήρυξε Άγιο;», ενώ παράλληλα κοσμούσαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, τους πιστούς και αναπολούσαν τους …«αγώνες» του μαρξιστού νεαρού που πρόσβαλε τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου, βάζοντας ένα παστίτσιο στο εικόνισμά του (!) και δίνοντας στον Άγιο το προσωνύμιο «Παστίτσιος».
(Αλήθεια γιατί ο ίδιος «νεαρός», ή άλλοι «όμοιοί του» δεν διακωμωδούν με την ΙΔΙΑ ΟΡΜΗ και π ά θ ο ς τους μουσουλμάνους μουλάδες, ή τους εβραίους ραββίνους;;; Έχετε άντερα ρέ; Πείτε μας λοιπόν το γιατί…)
Όλη αυτή, όμως, η ανήθικη επίθεση φανερώνει ξεκάθαρα τον πόλεμο απένταντι στον Χριστό, τον Χριστιανισμό και σε όσους θέλουν να τον πιστεύουν και να τον ακολουθούν.
Σε μια κοινωνία συνεχώς μεταβαλλόμενη προς το χειρότερο, που τα ανέχεται όλα χάριν του εκμοντερνισμού, ο Χριστιανισμός δεν έχει θέση, όπως ούτε οι αξίες, ούτε οι παραδόσεις, ή τουλάχιστον κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε από που ξεκίνησε ο ελληνισμός, ποιες οι ρίζες του και ποια βασικά χαρακτηριστικά τον συνθέτουν.
Στο χέρι τους είναι να προσπαθούν να καταπολεμούν κάθε χριστιανικό και ελληνικό, ως απλά γραφικό και ξεπερασμένο. Στο δικό μας χέρι, όμως, είναι ΑΝ θα τα καταφέρουν!…