Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΑΓΙΕ ΟΝΗΣΙΦΟΡΕ κάνε το θαύμα σου…


Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση η Κύπρος – Πολεμική ετοιμότητα ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στον ΟΝΗΣΙΦΟΡΟ (Οικόπεδο 11)– Έλληνες, Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Ρώσοι, Τούρκοι και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι, βρίσκονται πέριξ της κυπριακής ΑΟΖ...

Η θέση του πλωτού γεωτρύπανου σύμφωνα με το marinetraffic.com λίγο μετά τις 22:00
Από το Ισραήλ, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush (CVN-77) συνεχίζει να πλέει στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου.
US Naval Institute – Fleet and Marine Tracker
Όπως αναφέρει ο veteranos, η Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ P-267 του Πολεμικού Ναυτικού πλέει ήδη για τα νερά τη Κύπρου, συνοδευόμενη από σκάφη επιφανείας και υποβρύχια, ενώ στην περιοχή κοντά στο Οικόπεδο 11, κατέπλευσαν και ισραηλινές κορβέτες.
Όσο για τους Ρώσους; Αυτοί συνεχώς… πηγαινοέρχονται εκεί γύρω, λόγω Συρίας κυρίως, με πολεμικά και μεταφορικά πλοία.
Η Άγκυρα έχει απειλήσει ότι θα λάβει μέτρα ώστε να «προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα και εκείνα των Τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο», πάρα το γεγονός φυσικά ότι το Οικόπεδο 11 βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κυπριακής ΑΟΖ, εκεί που ούτε η Τουρκία μπορεί να έχει βλέψεις, ούτε φυσικά νομιμοποιείται το ψευδοκράτος να αμφισβητεί την κυριαρχία και την άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.