Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Χάος σε σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης – Δεκάδες τραυματίες (βίντεο)Τουλάχιστον 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, πέντε εκ των οποίων σοβαρά, από σύγκρουση τρένου σε σταθμό της Βαρκελώνης σύμφωνα με επίσημες πηγές.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί στον σταθμό Francia, τον δεύτερο μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης.


Το τρένο έφτανε από την ισπανική πόλη Sant Vicenç de Calders στην επαρχία Tarragona, στη γραμμή R2 της σιδηροδρομικής υπηρεσίας Rodalies, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το Reuters.
Δεν είναι ακόμη γνωστό τι προκάλεσε τη συντριβή της αμαξοστοιχίας πάνω στον τερματικό σταθμό, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.