Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Τρανσέξουαλ: ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!Τέλος οι τρανσέξουαλ από τα αμερικανικά στρατεύματα μετά από τριπλή ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο twitter! Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά…

«Μετά από διαβουλεύσεις με τους Στρατηγούς και τους στρατιωτικούς μου εμπειρογνώμονες, σας ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα δεχθεί ή δεν θα επιτρέψει στα τρανσέξουαλ άτομα να υπηρετήσουν με οποιαδήποτε ιδιότητα στο στρατό των Η.Π.Α. Ο στρατός μας πρέπει να επικεντρωθεί στο στόχο της αποφασιστικής και συντριπτικής νίκης και δεν μπορεί να επιβαρυνθεί με το τεράστιο ιατρικό κόστος και την αναστάτωση που θα συνεπαγόταν οι τρανσέξουαλ στο στρατό. Ευχαριστώ».
Tο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εκτιμά ότι περίπου 7.000 τρανσέξουαλ υπηρετούν στην ενεργό δύναμη των 1,3 εκατομμυρίων.
Ο τελευταίος υπουργός άμυνας του Προέδρου Ομπάμα, Κάρτερ, εξέδωσε πέρσι οδηγία που επέτρεπε σε τρανσέξουαλ να υπηρετούν στο στρατό και να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου. Αυτό άφησε το θέμα ανοιχτό σε απόφαση για τον Υπουργό Άμυνας του Τραμπ, Τζέιμς Μάτις, που σκεφτόταν εάν θα επιτρέψει την είσοδο νέων στρατιωτών τρανσέξουαλ στις αμερικανικές ΕΔ.
Ωστόσο δεν κατέστη σαφές τι σημαίνει η ανακοίνωση του Tραμπ για τους περίπου 250 τρανσέξουαλ εγγράφηκαν εδώ και λίγο καιρό στο στρατό των ΗΠΑ.
Σύντομα αναμένονται και οι αντιδράσεις…