Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Το βρώμικο παρελθόν του πλοίου με τα ναρκωτικά

Cumhuriyet: Κάτι…
βρωμάει με το τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Ρόδου

Νέα διάσταση στο επεισόδιο ανοιχτά της Ρόδου με τουρκικό πλοίο, δίνει δημοσίευμα της Cumhuriyet, η οποία δημοσιεύει νέες περίεργες συμπτώσεις σχετικά με το πλοίο M/V ACT και την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, «Βαριά μυρωδιά πάνω από το πλοίο της κρίσης με την Ελλάδα», ο καπετάνιος του ACT ήταν και στο πλοίο που έπλεε μαζί με το Μάβι Μαραμαρά το 2010, το οποίο αποπειράθηκε να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας από τις ισραηλινές δυνάμεις. Μάλιστα, συνελήφθη από τις ισραηλινές αρχές.
Επιπρόσθετα, το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι πλοίο ACT ανήκει στον Γιουσούφ Ντουντάρ, συγγενή του στελέχους του AKP, Αμπντουραχίμ Ντουντάρ, ο οποίος εκλέγεται στην περιοχή Μαρντίν. Όπως σημειώνεται, το συγκεκριμένο πλοίο, αλλά και άλλα πλοία της εταιρείας, έχουν ελεγχθεί πολλές φορές από την τουρκική ακτοφυλακή.
Το ACT και το δεύτερο πλοίο της ίδια εταιρείας, Ζεινέπ Ντουντάρ, έχουν ελεγχθεί αρκετές φορές από τις τουρκικές αρχές αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα στο τελευταίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το 2013, 3.400 σφαίρες. Το πλοίο πήγαινε από την Ουκρανία στην Υεμένη και υποτίθεται ότι μετέφερε οικιακές συσκευές.
Τέλος, το 2014, άλλο ένα πλοίο, με όνομα Baris, της ίδιας εταιρίας βρέθηκε να μεταφέρει 700 Σύρους πρόσφυγες και εντοπίστηκε όταν έπλεε ακυβέρνητο ανοικτά της Κρήτης.