Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Παγκόσμια πατέντα του καρτέλ της κόκας «αποκρυπτογράφησε» η ΕΛ.ΑΣ.


Κύκλωμα με συμμετοχή Ελλήνων και αλλοδαπών, το οποίο μετέφερε από τη Λατινική Αμερική και εισήγαγε με ιδιαίτερους τρόπους στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, τις οποίες στη συνέχεια διοχέτευε στο εσωτερικό και το εξωτερικό, εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, την επιχείρηση έφερε εις πέρας η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από έρευνες που άρχισαν περίπου πριν έναν χρόνο. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί πάνω από 20 άτομα από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, μερικά εκ των οποίων με «ενδιαφέρον» ποινικό παρελθόν.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το καρτέλ υπέβαλλε σε χημική διαδικασία την κοκαΐνη και την εμπότιζε σε έντυπο διαφημιστικό υλικό, το οποίο και έστελνε στη χώρα μας. Στη συνέχεια, στην Ελλάδα ερχόταν «μάγειρας» από την Κολομβία, ο οποίος επεξεργαζόταν το υλικό και απομόνωνε εκ νέου τις ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου η σπείρα να τις διοχετεύσει εντός και εκτός Ελλάδος.
Το κύκλωμα φέρεται να έχει δραστηριότητα σε αρκετές χώρες παγκοσμίως, ενώ οι ελληνικές αρχές, αφού πρώτες κατάφεραν να «αποκρυπτογραφήσουν» τον τρόπο δράσης της σπείρας, έχουν ενημερώσει σχετικά την Interpol και τη Europol.
kathimerini