Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

«Επίσκοποι που ενδιαφέρονται μόνο για εξουσία και χρήμα» (βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο γνωστός πατήρ Ευθύμιος Τρικαμηνάς για άλλη μια φορά με τον ορθοτομούντα λόγο του έκανε ένα πραγματικά ωφέλιμο κήρυγμα και αναφερθη στην Δ’ Οικουμενική Σύνοδο που καταδίκασε την αίρεση του Μονοφυσιτισμού...

Όπως πάντα στον λόγο του στιγμάτισε την σημερινή κατάσταση, με επίσκοπους που απομακρύνθηκαν από τους Πατέρες της εκκλησίας και οδήγησαν το ποίμνιο στον λάκκο με τους λύκους της παναίρεσης του Οικουμενισμού.