Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ…. Κανένα Κανάλι δεν θα το Παρουσιάσει…. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σήμερα συμβαίνουν πολλά γεγονότα που τα Διεθνή ΜΜΕ σκόπιμα δεν τα παρουσιάζουν και τα αποκρύπτουν. Μια τέτοια περίπτωση που δεν υπάρχει σχεδόν καμιά ενημέρωση είναι το τι γίνεται στην γαλλική πρωτεύουσα, Παρίσι, με τους μουσουλμάνους λαθρο.

Μια έρευνα που έκαναν κάποιοι δημοσιογράφοι και την παρουσίασαν μόνο στο διαδίκτυο. Διαπίστωσαν ότι γίνεται συστηματική μετακίνηση μουσουλμανικών πληθυσμών από την Αφρική προς την Γαλλία και γενικότερα την Ευρώπη.
Το πονηρό σε αυτήν την επιχείρηση είναι ότι «κάποιοι» ενημερώνουν τους λαθρο το που πρέπει να πάνε, πως να κινηθούνε, πως να δημιουργήσουν ταραχές και αναστάτωση και τους επιβεβαιώνουν ότι δεν θα έχουνε σοβαρά προβλήματα με την αστυνομία. Και μάλιστα θα τους παρέχουν νομική κάλυψη στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν κάποιες διώξεις.
Στα παρακάτω βίντεο προβάλλονται από διάφορες περιοχές του Παρισιού χαρακτηριστικές σκηνές , ταραχών και βίας που προκαλούν σχεδόν καθημερινά όλοι αυτοί που ήρθαν από τον Νότο και χωρίς καμιά δημοσιότητα.
Το εκπληκτικό είναι ότι όταν κάποιος Γάλλος παραπονεύτηκε για αυτήν την κατάσταση στην χώρα του, τον αποστόμωσαν λέγοντας τον «σκάσε και μη μιλάς».
Η Γαλλία είναι το Ισλαμαμπαντ του Λονδίνου; Το Παρίσι και η Γαλλία ήδη τους έχει ξεπεράσει.