Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ-Η ΕΜΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΕΙ


Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, μικρή σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες.
Πιο αναλυτικά, η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει κατά τόπους:

Στο εσωτερικό της χώρας, την Τρίτη, στα βόρεια η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 38 και πιθανόν, κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Στις παραθαλάσσιες περιοχές, τα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, την Τρίτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 –36 βαθμούς Κελσίου, την Τετάρτη τους 36-38 και την Πέμπτη τους 37-38 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη τους 39-40 βαθμούς Κελσίου.
Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, την Τρίτη η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31 βαθμούς, την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 33-34 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα Βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή, αρχικά, στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα