Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Παρακρατικοί κατέστρεψαν τμήματα του Μνημείου Ρώσων στρατιωτών στην Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης;


Αντίχριστοι ανθέλληνες προκάλεσαν καταστροφές στο Μνημείο των Ρώσων στρατιωτών που βρίσκεται στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι πρωτοφανές στα έξι χρόνια που υπάρχει το Μνημείο, ότι από τότε που δημιουργήθηκε από το «Ρώσικο Σπίτι» σε συνεργασία με τον Δήμο και την ευλογία του Μητροπολίτη Άνθιμου, δεν το είχε πειράξει κανένας.
Φαίνεται όμως ότι το διεθνές καθεστώς που στοχοποίησε οτιδήποτε έχει ρωσικό στοιχείο, δεν σέβεται καν εκκλησίες και τάφους και εξαπολύει τους κάθε είδους «γνωστούς αγνώστους» για να εκτονώσουν την καταστροφική διαστροφή τους.
Στις φωτογραφίες βλέπετε την καταστροφή της μαρμάρινης βάσης, πυλώνων μέχρι και φωτιστικών που φώτιζαν σταυρούς και εικόνες. Αυτά δεν τα κάνει κάποιος τυχαίος θερμόαιμος, χρειάζονται πολλοί γεροδεμένοι και εκπαιδευμένοι να προκαλούν καταστροφές. Ήταν οργανωμένο και στοχευμένο κατά των ελληνορωσικών σχέσεων.
Το Μνημείο αποτελεί τάφο με όσα οστά ανευρεύθησαν από τους Ρώσους στρατιώτες του Συντάγματος που απελευθέρωσε την Αλεξανδρούπολη κατά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο και οι οποίοι πέθαναν στην Αλεξανδρούπολη. Συνάδελφοί τους ήταν αυτοί που κατέστρωσαν το ρυμοτομικό σχέδιο πάνω στο οποίο κατασκευάστηκαν τα σημερινά κτίρια. Συνεπώς, η καταστροφή του Μνημείου-τάφου εντός εκκλησιαστικού χώρου, έχει μεγαλύτερη ανθρώπινη απαξία διότι αποτελεί θρησκευτική προσβολή και προσβολή μνήμη νεκρών και μάλιστα αυτών που σχετίζονται άμεσα με την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης από τους Τούρκους και αυτούς που έδωσαν τη σημερινή αρχιτεκτονική μορφή στην πόλη.
Οι καταστροφές στο Μνημείο είναι η τελευταία καθεστωτική επίθεση στο έργο της ελληνορωσικής συνεργασίας. Άλλες επιθέσεις ήταν αντιδεοντολογικά και εξόχως ανακριβή άρθρα σε εφημερίδες (Καθημερινή, Δημοκρατία) για τον ρωσικού ρυθμού Ναό του Αγίου Βλαδιμήρου, προβοκατόρικες ανώνυμες καταγγελίες για ψευδείς πολεοδομικές παραβιάσεις, κλπ.
Με την επίθεση στο Μνημείο των Ρώσων στρατιωτών ξεπέρασαν τα όρια με πνευματική προσβολή και προσβολή νεκρών. Πληροφορίες μας λένε ότι έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων και αναμένεται η έρευνα της Αστυνομίας.