Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ


Μετά την απελευθέρωση της Μοσούλης από τις ιρακινές δυνάμεις, οι τζιχαντιστές φαίνεται πως καλούνται να διαχειριστούν ακόμη ένα πλήγμα. Νεκρός φαίνεται πως είναι ένα από τα υψηλόβαθμα μέλη του ISIS...

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα αλλά και με φωτογραφίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας νεκρός είναι ο διοικητής του Χαλιφάτου στη Σαουδική Αραβία, Abu Hafsa.
Πρόκειται για τον υπαρχηγό των Τζιχαντιστών μετά από τον Abu Bakr Al-Baghdadi στην Σαουδική Αραβία, ο οποίος είναι επίσης νεκρός.
Ο Abu Hafsa. φαίνεται να πέθανε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον ποταμό Τίγρη για να ξεφύγει. Οι ιρακινοί στρατιώτες φαίνεται πως τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν.