Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΓΥΜΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ… ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ…

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΙ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ οι Τούρκοι το…
φυσάν και δεν κρυώνει με το επεισόδιο με το τουρκικό εμπορικό πλοίο που δέχτηκε πυρά από τα πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής, ο ναύαρχος Bülent Bostanoğlu συνέχισε τις ανθελληνικές του κορώνες.
Μιλώντας στην τελετή της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση του τουρκικού στόλου στην Κωνσταντινούπολη και παρουσία του Ερντογάν και του αρχηγού του τουρκικού ΓΕΕΘΑ, ο αρχηγός του τουρκικού Επιτελείου Ναυτικού, ναύαρχος Bülent Bostanoğlu, γνωστός και από προηγούμενες προκλήσεις του, εξαπέλυσε επίθεση κατά όσων επιβουλεύονται τα εθνικά δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο.
Ο Τούρκος ναύαρχος στην καθέλκυση της κορβέτας Kınalı, αφού επαίνεσε τον τουρκικό στόλο ότι είναι από τους ισχυρότερους του κόσμου και ότι δεν φοβάται κανένα, ανέφερε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες αναβάθμισης του με την απόκτηση νέων φρεγατών και ανακαίνιση παλαιοτέρων με σύγχρονα πολεμικά μέσα.
Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο τουρκικός στόλος είναι ανάμεσα στους… 10 πιο δυνατούς στον κόσμο.
Ο εν λόγο ναύαρχος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα εξαπολύοντας ανοιχτή επίθεση κατά της Ελλάδας ότι παραβιάζει τα τουρκικά δίκαια στο Αιγαίο.
Μάλιστα!