Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Ναυτική τραγωδία ανοικτά της Αίγινας

Ναυτική τραγωδία ανοικτά της Αίγινας
Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Αίγινας. 
«Μέσα σε πέντε λεπτά το αλιευτικό βούλιαξε και πνίγηκαν οι άνθρωποι», δήλωσε για το ναυτικό δυστύχημα με τους δύο άτυχους ψαράδες ο υποπλοίαρχος του πλοίου – υδροφόρας «Αίγινα», Εμμανουήλ Καραγιάννης...

Ο υποπλοίαρχος της υδροφόρας «Αίγινα» περιέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, αναφέροντας ότι ο καπετάνιος έκανε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, ενημερώνοντας τις Αρχές, ενώ προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τους δύο άτυχους ψαράδες, αλλά δυστυχώς δεν τους αντιλήφθηκαν.
«Προφανώς ήταν με πλάτη, ξεψάριζαν, δεν έβλεπαν μπροστά τους και πήγαιναν με δρόμο. Σε αυτά τα αλιευτικά, οι μηχανές κάνουν πολύ θόρυβο, δεν ακούς τίποτα. Δεν μας άκουγαν, δεν μας είδαν και έγινε αυτό που έγινε».