Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Τέλος η προσευχή στον Χριστό: Στα νηπιαγωγεία θα ευχαριστούν τον ήλιο και την βροχή

«Πρωινό Άστρο» αντί για προσευχή στα σχολεία

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η λατρεία της «Μητέρας Γης», του «θηλυκού του Θεού», όπως τον ερμηνεύουν οι νέο-παγανιστικές και φυσιολατρικές κοσμοθεωρίες της Νέας Εποχής, αντικαθιστά τις χριστιανικές προσευχές στα σχολεία.

Αυτός θα είναι και ο «ιδεολογικός κορμός» της νέας παγκόσμιας θρησκείας, η οποία ετοιμάζεται να συγχωνεύσει τις υπάρχουσες, προκειμένου να ενώσει την ανθρωπότητα σε ένα δόγμα υποταγής στο παγκόσμιο σύστημα.
Φυσικά, σε αυτή την νέα Πανθρησκεία θα πρέπει να μυηθούν και τα παιδιά.
Έτσι, σε νηπιαγωγείο στην Σουηδία, το οποίο διαχειρίζεται η χριστιανική οργάνωση «Στρατός της Σωτηρίας», αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων της Βίβλου, την ώρα του κολατσιού, αλλά και της προσευχής πριν το φαγητό.
Όπως μεταδίδεται, ο σουηδικός νόμος περί Εκπαίδευσης απαγορεύει το «ομολογιακό» εκπαιδευτικό περιεχόμενο κατά την διάρκεια της σχολικής φοίτησης.
Η Britt Marie Martensson, διευθύντρια του νηπιαγωγείου, δήλωσε πως γνώριζαν πως πλέον δεν θα μπορούσαν να κάνουν προσευχή στον χώρο μαζί με τα παιδιά.
«Γι’ αυτό προσθέσαμε μια μικρή προσευχή κατά τη διάρκεια των γευμάτων», σημείωσε.
Κάποιος όμως το «σφύριξε» και αυτό στην κυβέρνηση και ως εκ τούτου πάρθηκαν τα κατάλληλα αντίμετρα.
Πλέον, αντί για την προσευχή, τα παιδιά τραγουδούν ένα στιχάκι στο οποίο «ευχαριστούν τον ήλιο, την βροχή και το φαγητό», μεταδίδει το σουηδικό «SVT».
Άραγε και στην Ελλάδα δεν μας λένε να σταματήσουμε τις προσευχές στα σχολεία και να προσευχόμαστε στο «άστρο της αυγής»;
Στο Λονδίνο δεν απειλούν με κλείσιμο ένα ορθόδοξο Ιουδαϊκό σχολείο, επειδή αρνείται να διδάξει στα παιδιά, από την ηλικία των τριών ετών, τον τρανσεξουαλισμό;
Στον Καναδά δεν έχουν υποχρεωθεί χριστιανικά σχολεία να βάλουν στην διδακτική ύλη μαθήματα που προωθούν τις εκτρώσεις;
Στην Νότια Αφρική δεν βγήκε απόφαση κατά χριστιανικών σχολείων, επειδή προωθούν μόνο την πίστη στον Χριστό;