Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Απαντήστε εδώ και τώρα: Ο συντάκτης της τροπολογίας για τον Εμμανουήλ, είχε σχέση με τον δικηγόρο Ασημακόπουλο;


Σχετική εικόνα


ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΆ.

Δεν είναι δυνατόν όταν η δικαιοσύνη τολμά και φτάνει στην ροή του χρήματος, να βγαίνει όλη η συμμορία της διαπλοκής αλλά και οι πολιτικοί βραχίονες της και να παρεμποδίζουν την έρευνα.

Το ίδιο που γίνεται με το NOOR1, γίνεται τώρα με τον Ασημακόπουλο. Τώρα που οι αρχές ετοιμάζονται να ζητήσουν το άνοιγμα του λογαριασμού του στην Ελβετία, μετά από χρόνια συγκάλυψης.

 Στην ουσία οι μπράβοι της διαπλοκής δεν χτυπούν κανέναν ΣυΡιζΑ και κανέναν Βαξεβάνη. Τους έντιμους δικαστές χτυπούν, και στις δύο περιπτώσεις, για να παρεμποδίσουν τον εντοπισμό της ροής του βρώμικου χρήματος.

Αφήστε λοιπόν τα μπραβιλικία και απαντήστε ευθέως:  Σχετίζεται ο συντάκτης της τροπολογίας που αποφυλάκισε τον Εμμανουήλ των υποβρυχίων με τον δικηγόρο Ασημάκη Ασημακοπούλο;

Εάν ναι, τότε προκύπτει η ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης που χρηματίζεται από καταχραστές του δημοσίου για να τους απελευθερώνει.

σσΚ: Ασημάκης Ασημακόπουλος
Δικηγόρος εμπλεκόμενος στο παραδικαστικό κύκλωμα που καταδικάστηκε σε ποινή 9ετους κάθειρξης για υπεξαίρεση ποσού 575.000€ από τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αβατάγγελο, εμπλεκόμενο στην υπόθεση των υποβρυχίων, τη νομική εκπροσώπηση του οποίου ειχε αναλάβει μαζί με Καθηγητή της Σχολής Δικαστικών.
Αμφότεροι στενοί συνεργάτες του Χαραλαμπου Αθανασίου οταν ηταν υπουργός Δικαιοσυνης επι Σαμαρά.
Αυτός ο εξέχων συνεργάτης του Αθανασίου έχει διαγραφεί οριστικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, στον οποίο ανήκε, λόγω σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων.