Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Το… βιολί βιολάκι από τον «ΦΙΛΟ-ΠΑΛΙΑΤΣΟ» … Το «ΝΑΙ σε ΟΛΑ» δεν Φτάνει Ούτε για γρι… Θέλει Κι άλλα… !!!


Η Ελλάδα βρίσκεται σε «σημείο καμπή» χάρη σε «διάφορες σημαντικές και πολύ θετικές εξελίξεις» απ’ την τελευταία φορά που επισκέφθηκα τη χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, σημείωσε ο Επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε μετά τις συναντήσεις που είχε...

Η σημερινή έκδοση ομολόγου αποτελεί «θετική ένδειξη», συνέχισε, προσθέτοντας ότι είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα στήριξης το 2018.
Ωστόσο ο Επίτροπος Μοσκοβισί επέμεινε και στο ζήτημα της προσαρμογής λέγοντας πως η Αθήνα πρέπει να επιμείνει στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και να εφαρμόσει το τελευταίο πακέτο δημοσιονομικών μέτρων που συμφωνήθηκαν με τους πιστωτές της.
«Πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα για την εμπιστοσύνη, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ποδήλατο γιατί αν σταματήσουμε θα πέσουμε…», είπε χαρακτηριστικά ο Ευρωπαίος επίτροπος.