Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Πανικός στις ΗΠΑ: Βρήκαν στο νερό θανατηφόρα βακτήρια που τρώνε τον εγκέφαλο!

Το αμερικανικό Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε την παρουσία του βακτηρίου «Naegleria fowleri», ενώ το σύστημα ύδρευσης και οι αξιωματούχοι της Λουιζιάνα ενημερώνονται για τη μόλυνση...

Τα δυνητικά θανατηφόρα βακτήρια προκαλούν μόλυνση του εγκεφάλου που οδηγεί στην καταστροφή ιστών. Στα πρώτα στάδια της, τα συμπτώματα μπορεί να είναι παρόμοια με εκείνα της βακτηριακής μηνιγγίτιδας.
Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook του κυβερνείου του Terrebonne της Λουιζιάνα, αναφέρει: «Θα πρέπει να προειδοποιήσουμε το κοινό να αποφεύγει να επιτρέψει στο νερό να εισέλθει στα ρινικά του περάσματα».
Ρεπορτάζ CBS: Το υγειονομικό τμήμα ζήτησε από το σύστημα ύδρευσης να μετατρέψει την τρέχουσα μέθοδο απολύμανσης στη μέθοδο του ελεύθερου χλωρίου για 60 ημέρες για να εξασφαλίσει ότι θα απομακρυνθούν τα υπόλοιπα βακτηρίδια.
Το κάψιμο με χλώριο συνεπάγεται την αύξηση των επιπέδων χλωρίου για να σκοτωθούν τα βακτηρίδια και η βιο-μεμβράνη, το οποίο που μπορεί να αποτελέσει χώρο για τη ζωή των βακτηριδίων.
Η πολιτεία της Λουιζιάνα κάνει τεστ για τα βακτήρια, τα οποία απαντώνται φυσικά σε γλυκά ύδατα, από το 2015.
Το τμήμα Υγείας παίρνει δείγματα δημοσίου πόσιμου νερού κάθε καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται και έχουν συλλέξει 540 δείγματα από το 2013, αναφέρθηκε σε ένα δελτίο τύπου.
Τα βακτήρια βρέθηκαν σε ένα δείγμα που είχε ληφθεί από έναν πυροσβεστικό κρουνό, στην ίδια τοποθεσία που βρέθηκε θετικό για βακτήρια πριν από δύο χρόνια, αναφέρει η θυγατρική του CBS, WWL.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων λένε ότι οι κάτοικοι που χρησιμοποιούν το σύστημα νερού δεν πρέπει να αφήνουν το νερό να μπαίνει στη μύτη όταν κάνουν μπάνιο, ή κολυμπούν σε μικρές πισίνες.
Επιπλέον, οι άνθρωποι δεν πρέπει να βάζουν τα κεφάλια τους κάτω από το νερό του μπάνιου, ή να επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν χωρίς επίβλεψη με μάνικες ή ψεκαστήρες.
Οι κάτοικοι θα πρέπει να αφήνουν τις βρύσες τους να τρέχουν στο ντους και αλλού, για πέντε λεπτά πριν από τη χρήση, για να ξεπλύνουν τους σωλήνες, ειδικά την πρώτη φορά που το βοηθητικό πρόγραμμα νερού θα αυξήσει το επίπεδο απολυμαντικού.