Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΣΑΛΟΣ σε ΟΛΟ τον ΚΟΣΜΟ! Τέρμα οι κλασικές καραμέλες… Μάθετε τι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ Συμβαίνει Κάτω Από τη Μύτη Όλων…

ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ… ΧΑΛΑΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τέρμα οι κλασικές καραμέλες που ξέραμε από παιδιά, καθώς επειδή οι καραμέλες αυτές παράγονται από το δέρμα χοίρου έχουν ξεσηκώσει την οργή των μουσουλμάνων που ζητούν να τις αντικαταστήσουν με…
καραμέλες χαλάλ. Βέβαια αν κάποιος δει το πως και με τι χρώματα παρασκευάζονται γενικά, τότε δεν θα χρειάζονται οι μουσουλμάνοι για να μην τις βάλουμε ξανά στο στόμα.
Μια κινηματογραφική παραγωγός, η Alina Kneepkens, που εργάζεται στον κινηματογράφο, γύρισε αυτά τα βίντεο για να ξυπνήσει τον κόσμο και να καταλάβει το τι δίνει στα παΐδια του όταν τα προσφέρει καραμέλες.
Αλλά για να πειστείτε δείτε τα μόνοι σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού θα έχετε δει αυτά τα πολύ ενοχλητικά και αηδιαστικά βίντεο 2 λεπτών, μετά ποτέ ξανά δεν θα θέλετε να φάτε κολλώδης gummy – καραμέλες.
Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες έψαχναν από καιρό να βρουν εναλλακτικές λύσεις με ζελατίνη ή υποκατάστατα για να ικανοποιήσουν αυτούς που δεν τρώνε χοιρινό και τους χορτοφάγους και να παρασκευάσουν χαλάλ καραμέλες και κοσέρ αγορές.
Αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να πετύχουν τη λειτουργικότητα της ζελατίνης.
Αλλά υπάρχει πρόοδος … η επιλογή είναι δική σας …
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr