Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ;;;;;;; ΠΟΣΑ;;;;;;


5.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ !!!
ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ
Γιατί δεν βάζουν να τα πληρώσουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι ;;; Ή ο λογαριασμός και πάλι στα κορόιδα ;;;

Στο ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, υπολογίζεται το κόστος από τη μη εκπομπή της ERT World, στις παγκόσμιες τηλεοπτικές συχνότητες, λόγω της παύσης λειτουργίας της ΕΡΤ το 2013.
Με βάση τα στοιχεία που κατέθεσε στην Επιτροπή Ελληνισμού και Διασποράς ο γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ, Νίκος Μιχαλίτσης, η δημόσια τηλεόραση αποκόμιζε ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τις συνδρομές στις ΗΠΑ ενώ απαιτήθηκε ακόμη ποσό ενός ακόμη εκατομμυρίου ευρώ που κατεβλήθη για να εκπέμψει εκ νέου σε όλη την Ευρώπη.
Όπως ενημέρωσε ο Ν. Μιχαλίτσης, οι εκπομπές επανεκκίνησαν στα μέσα Μαΐου με 5.000 συνδρομητές σε αντίθεση με το 2013 που υπήρχαν 20.000, ενώ στην Αυστραλία -που.. μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ- οι ομογενείς ζητούν την πλήρη επαναφορά της μετάδοσης του δημόσιου τηλεοπτικού φορέα καθώς και της θεματικής εκπομπής με ειδήσεις από και για την ομογένεια. Το κόστος της πλήρους μετάδοσης του προγράμματος μπορεί να φτάσει και τις 400.000 ευρώ, υπολόγισε ο κ. Μιχαλίτσης επισημαίνοντας πως γι’ αυτό τον λόγο, απαιτείται προκήρυξη διαγωνισμού.
Στις ΗΠΑ απωλέσθη η θέση της ΕΡΤ στο πακέτο του μεγαλύτερου δορυφορικού παρόχου με αποτέλεσμα -σύμφωνα με τον Μιχαλίτση- η όποια διαπραγμάτευση επαναφοράς να πρέπει γίνει εξαρχής και με χειρότερους όρους. Όπως αιτιολόγησε, η αμερικάνικη πλατφόρμα ζητεί τώρα εγγυήσεις εξασφάλισης σε περίπτωση που υπάρξει η οποιαδήποτε διακοπή του σήματος της ΕΡΤ καθώς και πολυετές δεσμευτικό συμβόλαιο, ενώ δεν έχει τη βούληση να προσφέρει στην ΕΡΤ τους ίδιους όρους, οι οποίοι πριν τη διακοπή της λειτουργίας της απέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.
Τέλος ο γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ, N. Μιχαλίτσης, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Επιτροπής, ιδίως δε προς τους βουλευτές της ΝΔ, είπε ότι δηλώσεις περί μείωσης του ανταποδοτικού τέλους ή και συρρίκνωσης της ΕΡΤ σε ένα κανάλι, καθιστούν ιδιαιτέρως δυσχερείς τις διαπραγματεύσεις με τους παρόχους δικτύων στο εξωτερικό, καθώς εμφανίζονται απρόθυμοι να παράσχουν τα κανάλια της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης στα πακέτα τους ενώ θέτουν «σκληρούς όρους» για να προχωρήσουν στις όποιες συμφωνίες μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ.

zoornalistas