Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που ένα λεωφορείο – φυσαρμόνικα κόβεται στη μέση.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στην Palhoca της νότιας Βραζιλίας και τις συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε ένας επιβάτης με το κινητό του τηλέφωνο....

Οι υπόλοιποι επιβάτες έτρεχαν τρομοκρατημένοι για να σωθούν όταν το λεωφορείο κόπηκε στη μέση, όμως, εκείνος είχε την ψυχραιμία να καταγράψει το συμβάν.
Λίγο πριν, ένας δυνατός θόρυβος είχε ανησυχήσει τους επιβαίνοντες του λεωφορείου. Στη συνέχεια αυτό κόπηκε στη μέση με τους επιβάτες να τρέχουν να σωθούν.