Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Άνω Λιόσια – «Αδέσποτες» σφαίρες σε πυροσβεστικό από γλέντι Ρομά

Όχημα της Πυροσβεστικής επέστρεφε από περιπολία μέσω Άνω Λιοσίων στην έδρα της Υπηρεσίας, όταν δέχθηκε σκάγια, χωρίς τραυματισμούς μελών του πληρώματος, από γλέντι Ρομά που ήταν σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με πηγές του Nantiareport– το όχημα 30 του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού από τον Κολωνό, επέστρεφε (08/07-21.30) στην έδρα από περιπολία στην Πάρνηθα, διερχόμενο την Αιγαίου Πελάγους στα Άνω Λιοσίων. Στην περιοχή ήταν σε εξέλιξη γλέντι σε οικία Ρομά, με έντονη διατάραξη και ριψεις πυρών.
Οι επιβαίνοντες στο όχημα όπως καταγράφεται στην αναφορά τους, δέχθηκα  πήρα από σκάγια, με αποτέλεσμα διάτρηση στο πίσω τζάμι του διπλοκαμπινου οχήματος. Από συγκυρία δεν προκλήθηκε τραυματισμός των επιβαινόντων Πυροσβεστών, οι οποίοι με την επιστροφή τους  συνέταξαν αναφορά στην έδρα για το συμβάν.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία ενώ ενεργείται προανάκριση.
2ος ΠΣ _ΣΚΑΓΙΑ_ΛΙΟΣΙΑ

Πηγή: Nantiareport