Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…. ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ...Γεμίσαμε άβατα και παραοικονομία…


Γεμίσαμε άβατα και παραοικονομία… Εξάρχεια και Μενίδι είναι η κορυφή του παγόβουνου…
Χώροι καταλήψεις ανά την Ελλάδα από αντιεξουσιαστές ( πόσοι είναι αλήθεια ;; ) , Εξάρχεια , Πανεπιστήμια σ όλη την Ελλάδα και άσυλο , Μενίδι -Ζεφύρι – Ασπρόπυργος και Άνω Λιόσια , συνοικίες...
αλλοδαπών ( από Αλβανούς της δεκαετίας του ’90 μέχρι Σουδανούς τελευταία και Αιθίοπες εκεί στους Αμπελόκηπους ) στο Λεκανοπέδιο , χώροι προσευχής μουσουλμάνων , υποβαθμισμένες περιοχές , περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα , φαβέλες ( όπως Βραζηλία) , γκέτο κάθε μορφής , στέκια κ.α , είναι μια μικρή περιγραφή της αποτελεσματικότητας της Πολιτείας … τα τελευταία χρόνια .
Ποιο μπορεί είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανωτέρω ;
Η απουσία του κρατικού ελέγχου σε συνδιασμό με την διφθορά , που οδηγεί συνήθως , από διακίνηση ναρκωτικών ( θυμηθείτε και το Μυλοπόταμο κάτω στην Κρήτη ) , όπλων και πυρομαχικών , πορνεία ( διεθνές κυκλώματα ) , λαθρεμπόριο , διακίνηση και εκμετάλλευση παράνομων μεταναστών , μέχρι κάθε μορφής παράνομης διακίνησης και συναλλαγής .
Εδώ υπάρχει ένα μυστικό που θέλουμε να το γνωρίζεται .
Το επίσημο κράτος ενίοτε , θέλει αυτήν την παραοικονομία αρκεί , να μην ξεπερνάει κάποια όρια . Εδώ είναι όμως και ο ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ επίσης να προσέξετε .
Η παρατεταμένη οικονομική κρίση , «έδωσε» μεγαλύτερο έδαφος απ ότι έπρεπε σε αυτό το οικονομικό μοντέλο με αποτέλεσμα … να μην μπορεί πλέον να ¨μαζευτεί ¨ η όλη κατάσταση .
Οι μηχανισμοί ελέγχου και οι μορφές αστυνόμευσης πλέον θα είναι αναποτελεσματικοί σε κάθε περίπτωση ενώ , μέρα με την ημέρα η παρα οικονομία θα «πνίγει » την επίσημη οικονομία αφού το κράτος θα αναγκάζεται – προκειμένου να ¨κρατηθεί ¨- να ξεζουμίζει τους συνήθεις ύποπτους – μισθωτούς και συνταξιούχους που τους έχει δεδομένους .
Οι έχοντες και κατέχοντες μπορούν να ξεφύγουν στο εξωτερικό , αυτοί όμως όχι. Η Πατρίδα μας θα αναγκαστεί να «ξεπουλήσει » ότι ασημικά ης έμε​ιναν και η οικονομική διείσδυση αλλοδαπών συμφερόντων θα γίνει ολοκληρωτική.
Δυστυχώς , θα αναγκαστούμε να υιοθετήσουμε ένα παράλληλο νόμισμα για εσωτερική χρήση , όπως το νόμισμα Chiemgauer, το οποίο αποτελεί εσωτερικό νόμισμα της Βαυαρίας, ενός εκ των σημαντικοτέρων ομοσπονδιακών κρατιδίων της Γερμανίας
Την συνέχεια την φαντάζεστε !!
Μακάρι να διαψευσθούμε.
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ