Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

«Θα σας φάω το συκώτι με αλάτι και ξύδι»


Η πολεμική επιχείρηση εναντίον των τζιχαντιστικών ομάδων που δρουν σε περιοχές της χώρες δεν αρκεί για να κατευνάσει την οργή του Ροντρίγκο Ντουτέρτε.
Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων εκτόξευσε...
απειλές εναντίον των τζιχαντιστών που θα συλλαμβάνονται, λέγοντας πως θα τους φάει το… συκώτι μπροστά στα μάτια τους, βάζοντας μόνο αλάτι και ξύδι!
«Θα σας φάω το συκώτι αν θέλετε. Θα βάλω μόνο αλάτι και ξύδι. Θα το φάω μπροστά σας», δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, αντιδρώντας στον φρικιαστικό θάνατο των ναυτών από το Βιετνάμ, τους οποίους εντόπισαν οι στρατιωτικές δυνάμεις μετά την εκτέλεσή τους από τους τζιχαντιστές.
«Θέλετε να υποδουλωθείτε από αυτά; Καθάρματα. Θα επαναπροσδιοριστούμε για μία ακόμη φορά. Τι προσπαθείτε να πετύχετε με αυτές τις πράξεις; Χρησιμοποιείτε το όνομα του Αλλάχ μάταια. Χρησιμοποιείτε το όνομα του θεού για να σκοτώνετε ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε γεμάτος αγανάκτηση ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη εναντίον των εξτρεμιστικών ομάδων.
Τα πτώματα των δύο ανδρών από το Βιετνάμ εντοπίστηκαν στο νησί Μπασιλάν. Τα ονόματά τους ήταν Χόανγκ Τονγκ και Χόανγκ Βα Χάι και ήταν ανάμεσα στα έξι μέλη του φορτηγού πλοίου από το Βιετνάμ που καταλήφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
Ένα μέλος του πληρώματος κατάφερε να αποδράσει μετά από επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων τον Ιούνιο. Το ισλαμιστικό γκρουπ Αμπού Σαγιάφ πραγματοποιεί απαγωγές ακόμη και μικρών παιδιών, αξιώνοντας μεγάλα ποσά ως λύτρα, ενώ συνήθως τα θύματά τους καταλήγουν νεκρά.