Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΔΡΟΣΙΑ ΤΕΛΟΣ !! ΕΡΧΕΤΑΙ..


Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μετά καθώς νέες θερμές αέριες μάζες από την βόρεια Αφρική θα ανέβουν πιο βόρεια προς την χώρα μας και γενικότερα σε όλη την Μεσόγειο ανεβάζοντας αισθητά την θερμοκρασία αλλά και τα...
ύψη υγρασίας.
Ωστόσο μεταξύ 10-20 Ιουλίου, σφοδρό κύμα καύσωνα θα χτυπήσει εκ νέου αρχικά την Ιβηρική χερσόνησο (Πορτογαλία και Ισπανία καθώς και την νότια Γαλλία) και θα έχει κατεύθυνση προς την Ιταλία και μετέπειτα και την Ελλάδα με θερμοκρασίες κοντά στους 45 βαθμούς Κελσίου, πιθανότατα και πιο ψηλά.
Πρόκειται για το θερμότερο Καλοκαίρι τον τελευταίων 10 ετών σύμφωνα με τους επιστήμονες σε όλο το βόρειο ημισφαίριο.