Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ένα πραγματικά Μακάβριο Θέαμα αντίκρισαν οι Στρατοχωροφύλακες και οι δημοσιογράφοι…ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΟΥ ....

...ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΟΥΤΑΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;;;
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα πραγματικά μακάβριο θέαμα αντίκρισαν οι Στρατοχωροφύλακες και οι δημοσιογράφοι που είχαν ειδοποιηθεί όταν έφτασαν στο χωριό Yarış, της επαρχίας Emet της Κιουτάχειας της...
βορειοδυτικής Μικράς Ασίας, όταν βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη σωρό σκελετών και κρανίων, πολλών φανερά κακοποιημένων, στο μέσο ενός αλευρόμυλου.
Όπως αναφέρεται, τον ομαδικό αυτό τάφο βρήκε ο Halil İbrahim Yüksel, όταν εργαζόμενος στον αλευρόμυλο ανέσυρε κάποιες πέτρες και κάτω από τις πέτρες αυτές βρέθηκαν οι σκελετοί που σε πρώτη φάση έχουν μετρηθεί 60 τον αριθμό, μεταξύ των οποίων και σκελετοί μικρών παιδιών.
Πολλοί από τους σκελετούς αυτούς, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, φέρουν σημάδια κακοποίησης στοιχείο που οδηγεί στο πιθανό συμπέρασμα ότι ήταν θύματα διωγμών στην περιοχή αυτή όπου πριν από την Μικρασιατική καταστροφή κατοικούσαν πολλοί χριστιανοί Έλληνες και Αρμένιοι.
Τοπικοί παράγοντες αναφερόμενοι στο γεγονός αυτής της μακάβριας ανακάλυψης, δήλωσαν πως το χωριό κατοικείται εδώ και αιώνες και ότι πιθανό να πρόκειται για παλιό νεκροταφείο χωρίς να διευκρινίζουν την ταυτότητα των σκελετών και την κακοποίηση πολλών από αυτούς τους σκελετούς.
Ίσως άλλη μια μαρτυρία για την φρικτή γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Οι έρευνες για την διαπίστωση της προέλευσης των σκελετών αυτών, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές της Στρατοχωροφυλακής, θα συνεχιστούν.