Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ! Ο Καμμένος με στρατιωτική στολή!
Α, ο Μακρόν είναι, μπράβο Εμμανουέλ…


Οι φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν με στρατιωτικές στολές πρέπει να ΄χουν αρχίσει να προκαλούν πονοκέφαλο σε συγκεκριμένα κόμματα τα οποία είχαν δώσει διαστάσεις στην επιλογή Καμμένου να φορά στολή. Ο Μακρόν τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται με διαφορετικές στρατιωτικές στολές!

Το αν πρέπει ή δεν πρέπει ένας πολιτικός να φορά στρατιωτικές στολές είναι ένα θέμα που στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ! Όπως και πολλά άλλα τέτοια…σοβαρά ζητήματα. Ας δεχτούμε ότι ο καθένας μπορεί να ΄χει την άποψή του.

Αυτό που είναι δύσκολο να καταπιούμε είναι η απύθμενη υποκρισία συγκεκριμένων κομματικών χώρων που τη μία υποστηρίζουν το ένα και την άλλη το άλλο για το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ! Την εκλογή Μακρόν για παράδειγμα την παρουσίασαν περίπου ως σωτήρια για την ΕΕ. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν την ίδια άποψη τώρα που ο Μακρόν κυκλοφορεί με στυλ…Καμμένου! 
Μήπως ανακαλέσουν και τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα…
Για τα σοβαρά που φάσκουν κι αντιφάσκουν θα επανέλθουμε…Γιατί δεν μπορεί από τη μία να θεωρείς σκάνδαλο ακόμη και την σκέψη για αναβαθμίσεις και εκσυγχρονισμούς οπλικών συστημάτων και από την άλλη να γράφεις άρθρα και να βγάζεις ανακοινώσεις για τις χαμηλές διαθεσιμότητες. 
Το “πόσα θες να μας τρελάνεις” πάει γάντι στην περίπτωση.