Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Δυο ερωτήσεις που μόνο ιδιοφυΐες ή σχιζοφρενείς μπορούν να απαντήσουν


Δυο ερωτήσεις που μόνο ιδιοφυΐες ή σχιζοφρενείς μπορούν να απαντήσουν

Είναι σχεδόν αδύνατον να διακρίνουμε έναν φυσιολογικό άνθρωπο από έναν σχιζοφρενή μόνο από την εμφάνιση.
Χρησιμοποιούνται πολλά ψυχιατρικά τεστ και μέθοδοι για να καθορίσουν αν ένας άνθρωπος είναι υγιής ψυχικά ή χρειάζεται βοήθεια...

Δείτε παρακάτω 2 ερωτήσεις, που μόνο ιδιοφυΐες ή σχιζοφρενείς μπορούν να απαντήσουν. Σημαντικό: Για να έχετε ακριβή αποτελέσματα, απαντήστε στις ερωτήσεις σύμφωνα με τα συναισθήματά σας. Επικεντρωθείτε σε αυτό που βλέπετε και όχι σε αυτό που θα έπρεπε να φαίνεται.
Δείτε προσεχτικά τις 2 εικόνες και απαντήστε στις ερωτήσεις.
*Προσηλωθείτε στην εικόνα πριν απαντήσετε.

1. Η μάσκα είναι κυρτή από τη 1 ή και από τις 2 πλευρές;
2. Η μάσκα γυρίζει από τη 1 ή και από τις 2 πλευρές;
Απαντήσεις
Η μάσκα είναι κυρτή μόνο από τη μια πλευρά.
Η μάσκα γυρίζει προς τα δεξιά.
Είστε ιδιοφυΐες ή σχιζοφρενείς;
Αν απαντήσατε και στις 2 ερωτήσεις λάθος, μην ανησυχείτε: είστε ένας απόλυτα υγιής άνθρωπος. Αν μια από τις ερωτήσεις σας φάνηκε πολύ προφανής, τότε ίσως πρέπει να επισκεφθείτε έναν ψυχίατρο. Η αλήθεια είναι ότι ο εγκέφαλος ενός υγιούς ανθρώπου τείνει προς την αυτο-εξαπάτηση. Λαμβάνει υπόψιν του τεχνητές μορφές και επιπλέον σκιές, οι οποίες «διορθώνουν» την εικόνα.
Οι σχιζοφρενείς δεν έχουν αυτή τη φαντασία. Ο εγκέφαλός τους δεν μπορεί να συνδέσει τις λεπτομέρειες. Βλέπουν τη μάσκα ακριβώς όπως είναι. Για αυτούς, η μάσκα είναι κυρτή και γυρίζει μόνο σε μια κατεύθυνση. Ποια είναι η διαφορά που δείχνει ότι κάποιος είναι ιδιοφυΐα;
Η σχιζοφρένεια και η ευφυΐα δεν διαφέρουν πολύ. Οι ιδιοφυΐες έχουν και τα δυο είδη σκέψης και μπορούν να τα εναλλάσσουν. Βλέπουν την ψευδαίσθηση ακριβώς όπως είναι, αλλά αντιλαμβάνονται αμέσως την παγίδα. Αν το θελήσουν, ο εγκέφαλός τους μπορεί να σταματήσει την ψευδαίσθηση.