Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ «ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Το ΣΥΣΤΗΜΑ Επιτέλους ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ… Το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Αποκαλύπτεται… ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ αυτή την ΕΙΔΗΣΗ….


Η Ευρώπη θα γίνει πολυπολυτισμική είναι το πεπρωμένο της ανθρωπότητας
Ομιλία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο του Frans Timmermans Ολλανδού πρώτου αντιπροέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής.Μάρτιος 2017 αυτά ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα θέλοντας να χάσουν οι άνθρωποι την ταυτότητά τους και τα κράτη έθνη,ώστε να μπουν εύκολα στην παγκόσμια κυβέρνηση που ετοιμάζουν.