Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ποια να είναι άραγε η Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη, που συμμετέχει σε εκδηλώσεις υπουργείων της συγκυβέρνησης; Μήπως η προσφάτως ...

Φίλος μας έστειλε την παρακάτω αναγγελία, για εκδήλωση που έγινε στις 24 Απριλίου 2017, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης») και μια ΜΚΟ, που αφορά μαθήματα ελληνικών σε «προσφυγάκια»:

«Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής : Πρόσκληση για το πρόγραμμα “ΣυνεχίΖΩΝΤΑΣ στην Ελλάδα”
ΣυνεχίΖΩΝΤΑΣ στην Ελλάδα
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «ΣυνεχίΖΩΝΤΑΣ  στην Ελλάδα» που οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ».
Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ  με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Δανικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται από τον Αύγουστο του 2016.
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα,  24 Απριλίου 2017, ώρα  11.30, στο αμφιθέατρο «Άλκης  Αργυριάδης», στο  κεντρικό  κτήριο του ΕΚΠΑ , Πανεπιστημίου 30.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και θα επιδοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους που ολοκλήρωσαν το  δεύτερο κύκλο.
Πρόγραμμα
11:20     Προσέλευση
11:35      Χαιρετισμοί:
Θωμάς Σφηκόπουλος (Αναπληρωτής Πρύτανη Ερευνητικής Πολιτικής και Ανάπτυξης ΕΚΠΑ)
Ελένη Καραμαλέγκου (Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής)
Γιάννης Μουζάλας (Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής)
Κυριάκος Γιαγλής (Διευθυντής του Δανικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα)
11:50     Μαθαίνοντας  μέσα από τα μαθήματα της γλώσσας . Παρουσίαση του προγράμματος εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.
Οι καθηγήτριες και η συντονίστρια του Ελληνικού Προγράμματος:
Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη, Μαρία Καββαδία, Μαρίνα Κουτσουμπού…».
Ποια να είναι άραγε η Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη, που συμμετέχει σε εκδηλώσεις υπουργείων της συγκυβέρνησης; Μήπως η προσφάτως καταδικασθείσα από την Δικαιοσύνη σε 13χρονη φυλάκιση… επαναστάτρια;  
Τα λαμόγια έξω, η Ηριάννα μέσα Το πιο βαθύ ΜΑΥΡΟ κατεστημένο είναι εδώ και λειτουργεί