Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Σφίγγει ο κλοιός για τον εκλεκτό εκδότη – στοιχηματζή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

mar3Έρχονται αποκαλύψεις – φωτιά για το αμαρτωλό τρίγωνο στοιχηματικών εταιρειών με εκδότες του διαδικτύου – Η δράση και το έργο του κ. Δημήτρη Μάρη όπως και άλλων εκδοτών του διαδικτύου που ασχολούνται με στοιχηματικές εταιρείες, είναι γνωστές στη σημερινή κυβέρνηση, αλλά και στις αρμόδιες διωκτικές αρχές – Οι έρευνες των οικονομικών αρχών έχουν ζώσει τον…
εκλεκτό εκδότη του Μεγάρου Μαξίμου και οι αποκαλύψεις που εκ των πραγμάτων θα έρθουν στο φως τη δημοσιότητας θα προκαλέσουν σεισμό.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κλοιός έχει σφίξει επικίνδυνα γύρω από τον… εκλεκτό όπως φαίνεται εκδότη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.
Τόσο πολύ, που οι υποθέσεις φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής δεν «κρατιούνται» με τίποτα καθώς είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως πίσω από την… πλάτη του ελληνικού δημοσίου είχε στηθεί μια ολόκληρη «μηχανή» διαφυγής κερδών από την Ελλάδα προς την Κύπρο και όχι μόνο…
Ο κ. Δημήτρης Μάρης που είναι εκδότης της 24media ασχολείται με τα «στοιχηματζίδικα» από το 2003.
Σήμερα τα μέσα ενημέρωσης που εκπροσωπεί αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. η οποία στο πρόσωπό του φαίνεται πως βρήκε τον εκδότη – συμπαραστάτη που αναζητούσε για να ενισχύσει το επικοινωνιακό της προφιλ.
Μόνο που για άλλη μια φορά – όπως και παλιότερα με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα – η κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου πέφτει πάλι σε βάλτο, αφού οι έρευνες των οικονομικών εισαγγελέων για τις στοιχηματικές εταιρείες έχουν αντράνταχτα στοιχεία που θα… τινάξουν την μπάνγκα στον αέρα και δυστυχώς για το Μέγαρο Μαξίμου είναι πολύ δύσκολο να… κουκουλωθούν.
Θυμίζουμε ότι οι έρευνες για τις στοιχηματικές του κ. Μάρη είναι σε εξέλιξη από τον Οκτώβριο του 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την περίοδο είχε δοθεί εισαγγελική παραγγελία να ερευνηθεί ο επιχειρηματίας που είναι ιδιοκτήτης ομίλου με στοιχηματικές και αθλητικές ιστοσελίδες (stoiximan.gr, sport24.gr, contra24.gr, oneman.gr, huffington post.gr) και στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκε εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του.
Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έφτασε στα χέρια των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνού Μπρη.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr ο φάκελος «Στοιχηματικές εταιρείες» ξανάνοιξε εντός του 2017.
Συγκεκριμένα, η εισαγγελική έρευνα βάζει πλέον στο στόχαστρο συγκεκριμένες και πασίγνωστες στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες λειτουργούν νομιμοφανώς και με προσωρινές άδειες, αλλά ελέγχονται για φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και απάτες.
Την εποπτεία της έρευνας την έχει η επίκουρη Οικονομική Εισαγγελέας, κυρία Ελένη Τουλουπάκη.
Κανείς βεβαίως δεν ξέρει τι έχει απογίνει η συγκεκριμένη έρευνα παρά το αστρονομικό ποσό των 35 εκατομμυρίων φοροδιαφυγής.
Βλέπετε, μέχρι σήμερα κανείς από τους λαλίστατους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. δεν έχει καταθέσει κάποια σχετική ερώτηση για την πρόοδο των συγκεκριμένων ερευνών.
Το εμπιστευτικό σημείωμα της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με ημερομηνία Οκτώβριο του 2016, από την οποία ζητά στοιχεία για τον Δημήτρη Μάρη στο πλαίσιο του ελέγχου για φοροδιαφυγή τα λέει όλα:
mar3
Το betoto.com που δραστηριοποιείτο αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα, ήταν αποτέλεσμα συμφωνίας ανάμεσα στην Bet and Win και κυπριακή εταιρία του κ. Μάρη στην Κύπρο, την Nomato Investments Limited που έχει έδρα στην Οδό Πικιώνη 3, στη Λεμεσό.
Από το 2003 μέχρι και σήμερα, πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας στον Τύπο, ανέφεραν ότι την Nomato Investments Limited την εκρποσωπούσε κάποια κυρία Άντρη Αθανασίου, υπήκοος Κύπρο που δηλώνει την ίδια ακριβώς διεύθυνση (Πικιώνη 4 στη Λεμεσό) και γνωρίζει ότι ο κ. Μάρης είναι ο τελικός ιδιοκτήτης του «σχήματος» και λειτουργεί αποκλειστικά κατ’ εντολή του.
Ο Δημήτρης Μάρης μέσα από αυτή τη διαδικασία – πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων – «κρύβεται» πίσω από την εκπρόσωπο της Nomatο και μέσω μιας σειράς κυπριακών και άλλων παράκτιων εταιριών προσπαθεί να καταστήσει ανέφικτη μια έρευνα που να καταλήγει στον ίδιο ως τον πραγματικό ιδιοκτήτη της Nomatoως ουσιαστικό διαχειριστή της εταιρίας και αποδέκτη εσόδων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Η στοιχηματική εταιρία Betoto αναπτύχθηκε ραγδαία το 2004 καθώς ο κ. Μάρης προσφέροντας πλουσιοπάροχες υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα εξασφάλισε διαφήμιση σε μεγαλύτερο όγκο ακόμα και από τον ίδιο τον ΟΠΑΠ. Ετσι το Betoto.com έφτασε μετά το Νοέμβριο του 2004 να προσφέρει στον Μάρη κέρδη που ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύμβαση με την Bet And Win (σήμερα ονομάζεται BWIN/Party) διεκόπη βίαια όταν ο κ. Μάρης άρχισε να δείχνει ακραίες αλαζονικές συμπεριφορές προς τους συνεργάτες του.
Μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν στη Βιέννη, η Bet and Win φέρεται πως υποχρεώθηκε να καταβάλλει 18.9 εκατομμύρια ευρώ στη Nomato του Μάρη σε μετρητά και μετοχές. Η συμφωνία αυτή περιλάμβανε μακροχρόνιο συμβόλαιο για την παροχή συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών με επι πλέον τίμημα.
Η συμφωνία αυτή ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοινώθηκε «πανηγυρικά» από την Bet and Wind και στο χρηματιστήριο και δημοσιοποιήθηκε επίσημα στις 24 Ιουνίου 2005.
Τα χρήματα αυτά φέρονται να διακινήθηκαν μέσω τραπεζικών λογαριασμών της Nomato στην Κύπρο και μετά σε σειρά άλλων εταιριών πριν καταλήξουν πίσω στον κ. Μάρη που προχώρησε σε μια σειρά από «επενδύσεις» εκατομμυρίων σε επιχειρήσεις και ακίνητα, τη στιγμή που η φορολογική του δήλωση εμφανιζόταν (κατά πληροφορίες) να ήταν επιπέδου δημοσίου υπαλλήλου.
Μάλιστα, πριν «σφίξουν» οι έλεγχοι στην Κύπρο, σημαντικά ποσά άρχισαν, κατά πληροφορίες, να… ταξιδεύουν από το νησί σε «σακούλες».
Πηγές έγκυρες αναφέρουν πως όλα τα έσοδα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ που έχει στην κατοχή του ο κ. Μάρης από πελάτες διαδικτυακού στοιχήματος, τιμολογούνται πάντα από offshore εταιρίες μεγιστοποιώντας το μέγεθος της φοροδιαφυγής. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν το σύνολο της διαφήμισης αυτής τιμολογείται από την Lenok Limited και την Quayle Trading and Investments. Εδώ συναντά κανείς και μια διαβολική σύμπτωση… Και οι δύο εταιρίες αυτές εκπροσωπούνται από την κ. Άντρη Αθανασίου και συστεγάζονται με την Nomato
Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εκτιμούν πως η φορολογητέα ύλη που φέρεται να έχει αποκρύψει μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια, πρέπει να αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ.
Αν αυτές οι εκτιμήσεις είναι σωστές ή όχι θα αποδειχθεί από την έρευνα που διενεργούν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί.
Εντός των ημερών, είτε το θέλει είτε όχι το Μέγαρο Μαξίμου, θα αποκαλυφθεί το αμαρτωλό τρίγωνο του παράνομου τζόγου.
Άλλωστε μην ξέχνάτε ότι οι τριγωνικές σχέσεις του κ. Μάρη με άλλους betάδες και εργολάβους δημοσίων έργων (βλέπε Μπόμπολας) αποκαλύφθηκαν προσφάτως και από τα «panama papers» και τις offshore εταιρείες στις Παρθένες Νήσους.
Το θέμα είναι καυτό και θα επανέλθουμε σύντομα με νέες αποκαλύψεις.