Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Άνδρας ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ με καραμπίνα έξω από παιδικό σταθμό…

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τέλος στη ζωή του έδωσε πριν από λίγη ώρα ένας 75χρονος στο κέντρο της Καλαμάτας στη διασταύρωση Ασκληπιού και Βασιλίσσης Σοφίας έξω από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό...

Συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί ο 75χρονος τύλιξε μία καραμπίνα σε μία κουβέρτα από το σπίτι του, που βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον Παιδικό Σταθμό, πήγε ακριβώς έξω από την είσοδο και πάτησε τη σκανδάλη. Η δασκάλα του Παιδικού Σταθμού ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, τα παιδιά ευτυχώς ήταν μέσα στον Παιδικό Σταθμό και έκαναν πρόβες για την καλοκαιρινή τους γιορτή όταν ακούστηκαν δύο δυνατοί κρότοι, οι οποίοι προέρχονταν ακριβώς δίπλα από την είσοδο του Σταθμού.
Η ίδια ύστερα από αυτό το θόρυβο κινήθηκε προς το αυτοκίνητό της το οποίο ήταν παρκαρισμένο δίπλα στην είσοδο και κάνοντας έναν περιμετρικό έλεγχο, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 75χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί στο στήθος. Μάλιστα η σφαίρα είχε καρφωθεί στο λάστιχο του αυτοκινήτου της δασκάλας.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η ομάδα Δίας και η ομάδα Ανάκρισης της Αστυνομίας. Ο 75χρονος με καταγωγή από το Αριοχώρι ήταν συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος ως φύλακας στο παλιό νοσοκομείο Καλαμάτας και ήταν γνωστός στην περιοχή ενώ τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τη ζωή και η οικογένειά του είχε θορυβηθεί.
Η κόρη του που ειδοποιήθηκε αμέσως έσπευσε στο σημείο όπου αντίκρισε τον πατέρα της νεκρό και σοκαρίστηκε. Με τρόμο προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε γίνει. “Πως βρήκες το κουράγιο και το έκανες,πατέρα;” φώναζε κλαίγοντας με λυγμούς. Το σοκ για την οικογένεια και τους οικείους του ήταν μεγάλο. Ο 75χρονος το τελευταίο διάστημα είχε προειδοποιήσει ότι θα προέβαινε στο απονενοημένο διάβημα αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη.