Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ «Ηθικό δικαίωμα» της Π ο λ ω ν ί α ς, να ΜΗΝ δεχτεί πρόσφυγες από Ελλάδα & Ιταλία ! (ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ;;;)

3 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Η Μ Α Τ Ι Κ Ω Σ, ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Η ΠΟΛΩΝΙΑ λόγου χάριν, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΟΥΤΕ …ΕΝΑΝ!!!
(ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ‘ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ’, ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ …
Θ Α Β Ο Υ Ν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!)
*ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ  Όποιος δεν Υποτάσσεται, στην Κρεμάλα…
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ (ΠΡΟ ΕΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, «Κ Α Τ Ε Π Ε Σ Ε» ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ…
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ, ΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ …»ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ» (;) ΒΛΑΒΕΣ, ΠΟΥ …»ΖΟΡΙΖΟΥΝ» ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ….
[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Η Πολωνία έχει το ηθικό δικαίωμα να πει «όχι» στην υποδοχή προσφύγων, διαμήνυσε ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη», Γιάροσλαβ Καντζίνσκι.
Μιλώντας στο συνέδριο του κόμματος, υποστήριξε: «Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί τις χώρες από τις οποίες έρχονται οι πρόσφυγες στην Ευρώπη αυτές τις ημέρες.
Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει το εργατικό δυναμικό τους και τέλος δεν τους π ρ ο σ κ α λ έ σ α μ ε στην Ευρώπη!
Έχουμε το απόλυτο ΗΘΙΚΟ δικαίωμα να πούμε ΄όχι΄», είπε ο ισχυρός άνδρας της πολωνικής δεξιάς, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ‘Reuters’.
Στα μέσα Ιουνίου, η (ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ!) Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενεργοποίησε νομικές διαδικασίες (!) σε βάρος της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Τσεχίας, για την ΕΠΙΜΟΝΗ άρνησή τους (ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΛΑ;) να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μετεγκαταστάσεως προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα και την Ιταλία. Η υπόθεση μπορεί να καταλήξει ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Από το 2015, τότε που συμφωνήθηκαν οι μετεγκαταστάσεις, η Πολωνία δεν έχει υποδεχτεί ούτε έναν πρόσφυγα!!!
Ο κ. Καντζίνσκι έχει επανειλημμένα επικρίνει τον διαμοιρασμό προσφύγων και την μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε.
Στην ομιλία του υποστήριξε, πως το κόμμα ‘Νόμου και Δικαιοσύνης’, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αντι-ευρωπαϊκό πνεύμα, επειδή υποστήριξε την ένταξη της χώρας στην Ένωση το 2004 και εκτιμά τα κοινοτικά κονδύλια που έχουν προσφέρει οι Βρυξέλλες.
————————————————————
1. Η διαχρονικώς μαρτυρική Πολωνία, που για αιώνες «συνθλίβεται» από Γερμανούς και Ρώσους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γνωρίζουμε ειδικώς εμείς οι Έλληνες, ότι πρό ολίγων αιώνων, ήταν …ο ρ θ ό δ ο ξ η! Διά ‘πυρός & σιδήρου’ το ανέκαθεν αιματοβαμμένο Βατικανό, υποχρέωσε έναν ολόκληρο λαό με το μαχαίρι, να «αλλοξοπιστήσει»!…
2.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΦΘΑΝΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Α Φ Ε Λ Ε Ι Σ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΗΔΗ 3 ΧΩΡΕΣ, Α Ρ Ν Ο Υ Ν Τ Α Ι ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΡΗΣΙΑ, ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.;

3.»ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ» κάτι η Ελλάς, απο τις ηγεσίες της Πολωνίας, της Τσεχίας και πρωτίστως της Ουγγαρίας;
«Καλό» το ερώτημα, έ;

*ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ  Όποιος δεν Υποτάσσεται, στην Κρεμάλα…

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΔΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ…
Κυρώσεις σε Τσεχία, Ουγγαρία και Πολωνία επέβαλε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς οι τρεις χώρες δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και δεν έχουν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει στο θέμα της μετεγκατάστασης προσφύγων.
Σύμφωνα με τον επίτροπο η μετεγκατάσταση δεν αποτελεί επιλογή καθώς, όπως είπε, είναι μια απόφαση που έχει νομική ισχύ και νομικές υποχρεώσεις. «Είναι μια απόφαση που λάβαμε συλλογικά και η οποία πρέπει να εφαρμοστεί συλλογικά, χωρίς εξαιρέσεις. Υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις και έγιναν πολλές συζητήσεις. Είναι η ώρα για πράξεις», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι «πρέπει να είμαστε δίκαιοι απέναντι στα κράτη – μέλη που τηρούν τις υποχρεώσεις τους».
Ο Ευρωπαίος επίτροπος θέλησε να κάνει ειδική αναφορά σε εκείνα τα κράτη – μέλη που συνεχίζουν, όπως τόνισε, αδιάκοπα τις προσπάθειές τους και χάρη στα οποία τον Μάιο πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 2.400 μετεγκαταστάσεις. Μάλιστα περίπου 20.300 αιτούντες άσυλο, που έχουν πραγματική ανάγκη προστασίας, έχουν μετεγκατασταθεί μέχρι σήμερα.
«Δυστυχώς, και παρά τις επανειλημμένες μας προτροπές για μετεγκαταστάσεις και δεσμεύσεις, η Τσεχία, η Ουγγαρία και η Πολωνία δεν έχουν ακόμα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Γι’ αυτό τον λόγο, η Επιτροπή αποφάσισε να κινήσει διαδικασίες επί παραβάσει για τις τρεις αυτές χώρες.. Ελπίζω, ότι ακόμα και αυτή τη στιγμή, τα κράτη – μέλη αυτά θα αναθεωρήσουν τη στάση τους και θα συμβάλλουν εξίσου», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.
Όσον αφορά τις επανεγκαταστάσεις, ο Επίτροπος τόνισε ότι υπάρχει συνεχής και θετική πρόοδος καθώς περισσότερα από 16.000 άτομα έχουν επανεγκατασταθεί μέχρι στιγμής από την Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία. «Έχουμε φθάσει στο 75% από τις 22.504 επανεγκαταστάσεις που έχουν συμφωνηθεί να πραγματοποιηθούν πριν τον Σεπτέμβριο. Οι επανεγκαταστάσεις στο πλαίσιο της δήλωσης Ε.Ε. – Τουρκίας σημείωσαν νέο ρεκόρ τον Μάιο: 1.000 Σύροι πρόσφυγες βρήκαν ασφαλή και νόμιμη δίοδο προς την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.