Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Για όσους ζητούν κατάργηση παρελάσεων επειδή “είμαστε Ευρωπαίοι”! Φωτό ΒΙΝΤΕΟ από ΠαρίσιΕπειδή στην Ελλάδα κάποιοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι Ευρωπαίοι ζητώντας ακόμη και την κατάργηση των παρελάσεων, καλό είναι να δουν τις φωτογραφίες από το Παρίσι....

Σήμερα στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στην παρέλαση για την εθνική εορτή των Γάλλων συμμετείχαν 3.720 στρατιωτικοί, 211 οχήματα, 241 άλογα, 63 αεροπλάνα και 29 ελικόπτερα.Τα δε κανάλια έπαιζαν ώρες ολόκληρες όχι μόνο τη παρέλαση αλλά και θέματα από το χώρο των ΕΔ.
Αυτά για όσους έχουν το άγχος εξασφάλισης πιστοποιητικού “ευρωπαϊσμού”.
Την παρέλαση παρακολούθησε ο Γάλλος Πρόεδρος μαζί με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ.