Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Εισπρακτική πρότεινε σε πολιτικο να του προσφέρει «περίεργες» διαδικτυακές υπηρεσίες


Σχετική εικόνα

Γνωστός δικηγόρος, συνεργάτης ( κατα δήλωση του ) εισπρακτικής εταιρείας σε συζήτηση του με γνωστό πολιτικο του ανέφερε οτι θα μπορούσε να τον βοηθήσει στον εντοπισμό χρηστών στο διαδίκτυο που κάνουν κακόβουλα σχόλια στα κοινωνικά του προφίλ σε Facebook και twitter...

Ο πολιτικος αρχικά δεν έδωσε σημασία, κάποια στιγμή όμως  την ωρα που διάβαζε ένα υβριστικό για αυτόν σχόλιο θυμήθηκε όσα του ειπε ο δικηγόρος και του ζήτησε να μαθει περισσότερα για τις υπηρεσίες αυτές.
Ο πολιτικος που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε άσχημη εμπειρία με υπόθεση υποκλοπών εκείνης της εποχής δεν πείστηκε καθως σκέφτηκε πως βασική προϋπόθεση για να βρεθούν και να εντοπιστούν οι χρήστες με τα κακόβουλα σχόλια ήταν η 24ωρη παρακολούθηση και το φακέλωμα πρώτα απο όλα του ίδιου και των διαδικτυακών του προφίλ.
Ο συγκεκριμένος καταλαβε εύκολα την παγίδα, κάποιοι άλλοι όμως μπορει να μη τη δουν. Επίσης η όλη ιστορία ειναι πολύ παράξενη και σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον ειδικά αν εισπρακτικές εταιρείες κάνουν παράνομη χρήση των προσωπικών δεδομένων που εχουν στη βάση τους για εξυπηρέτηση άλλων σκοπών.