Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Μετά που κατάρρευσε η εγκληματική πορεία, εμείς απλώς επισημαίνουμε...

  1. Αποδείχθηκε ξανά, πως, όταν το Δίκαιο είναι μαζί μας και το διεκδικούμε, μαζί μας είναι που τάσσεται και ο Θεός (και όχι με τους παράνομους)…
  2. Η φαντασίωση για “Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία” εξουδετερώθηκε.
  3. Η Βρετανική “λύπη” για το φιάσκο των συνομιλιών ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία διασώθηκε (όπως και το 2004).
  4. Πρέπει να έχουμε τον νου μας, διότι η δήλωση του Προέδρου ότι “θα ανανεώσει την προσπάθεια”, σημαίνει πως “θα επιδιώξει επανεκλογή σε 7 μήνες, για να δώσει στην Τουρκία και τα υπόλοιπα...”.
  5. Ο απο-προσανατολισμός του Λαού, με ακαδημαϊκές θεωρίες και συζητήσεις για “το φιάσκο των εγκληματικών συνομιλιών” αντί για το δέον γενέσθαι, είναι πονηρός και επικίνδυνος.
  6. Οι “μετά Χριστόν Προφήτες” που ήδη κατέκλυσαν τα ΜΜΕ διεκδικώντας πρωτιά στις προβλέψεις, απλώς εκφράζουν τη μωρο-ματαιοδοξία τους... Εάν οι Πολίτες επιθυμούν να ξέρουν “ποιοι πρόβλεψαν, προειδοποίησαν και πρότειναν υγιή προοπτική”, ας ανατρέξουν στις διαδικτυακές αναρτήσεις μας των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα.
  7. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Η Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί και πρέπει να αποκτήσει έντιμη ηγεσία, που-
  • Να ξέρει τί της γίνεται και να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
  • Να σχεδιάσει άμεσα ορθή Στρατηγική, με στόχο την Ορθή Πορεία και σκοπό την Ορθή Κατάληξη για το Θέμα της Κύπρου.
  • Να ζητήσει την έγκριση του νόμιμου Κυπριακού Λαού για τους σχεδιασμούς της και να τους υλοποιήσει με ακρίβεια.
ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, είναι άμεσα αξιοποιήσιμο το εγχειρίδιο που καταθέσαμε προ πολλού, με τίτλο “Το Θέμα της Κύπρου και η Ορθή Πορεία” http://issuu.com/panosioannides/docs/____________________________________b93ad7dab36593

Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ...

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Κύπρος, 07 Ιουλίου 2017