Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

"μαλλια-κουβάρια" στην εξεταστική για την υγεία. BINTEO

Στην Εξεταστική για την Υγεία κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το Ερρίκος Ντυνάν.
Ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές εναντίον του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα περί προκατάληψης εναντίον του και προσπάθειες να του αποδώσει κατηγορίες...
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι δεν έπραξε τίποτε διαφορετικό από αυτό που έκανε ο Αλέκος Φλαμπουράκης στην υπόθεση «Μαρινόπουλος».
Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης, κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη, να αποφύγει να επιτεθεί στους βουλευτές της πλειοψηφίας, κατά την απάντηση των ερωτήσεων. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη που έκανε λόγο για «πατρικές νουθεσίες» και ανέφερε ότι «δεν μπορεί να υπαγορεύσει στον μάρτυρα το πώς θα απαντά…» Ο κ. Μπαλωμενάκης κάλεσε τον κ. Μηταράκη «να μην κάνει τον συνήγορο του μάρτυρα γιατί δεν το έχει ανάγκη…»
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε νωρίτερα με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στην οποία έκανε λόγο «για στημένη Εξεταστικής με προαποφασισμένα πορίσματα». «Δεν στεναχωριέμαι για τις προσβολές του κ. Λοβέρδου. Δεν στεναχωριέμαι για προσβολές ανθρώπων, οι οποίοι υπηρέτησαν ως υπουργοί και δεν ανακάλυψαν τίποτα. Φαγώθηκαν λεφτά το έχουν δηλώσει όλοι και δεν είπαν τίποτα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.
«Εγώ θα στείλω μια επιστολή με κοινοποίηση στον «στάβλο» εκείνο λέγοντας ότι ο στάβλος αυτός τέτοια γαϊδούρια βγάζει» πρόσθεσε.
Στον κ. Βέττα απάντησε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι. Θέλω να θυμίσω στον κ. συνάδελφο την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που έβριζαν μετά βγδελυμίας και τον ΕΟΠΠΥ, την οποία η κυβέρνηση σας προσπαθεί να διατηρήσει. Ο κ. Λοβέρδος το έκανε. Να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν μιλάμε για στάβλους και γαϊδούρια. Αίσχος και ντροπή».Kαυγάς Άδωνι-Κασιδιάρη 

 Ο κ. Γεωργιάδης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχαν άγριο καβγά.
»Όταν πάτε στο δικαστήριο να δώσετε εξηγήσεις γιατί αποκλείσατε επενδυτές. Εγώ αυτό θα εισηγηθώ, ότι ο συγκεκριμένος υπουργός έχει ποινικές ευθύνες» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης. 
 «Είναι τιμή μου να το λέει αυτό ο Ηλίας Κασιδιάρης θα το βάλω στο βιβλίο των μεγάλων μου επιτυχιών» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε «τρέμω μετά τη δήλωση για την αγχόνη που κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου». 

 Ακολούθησε έντονος διάλογος με βαρείς χαρακτηρισμούς.